Δεν υπάρχει συζήτηση στην τηλεόραση που ο καλεσμένος να μη ρωτηθεί αν είναι γκέι, στρέιτ ή μπάι

Σαλαγκούδη - Λεμπέσης - Καρατζαφέρης

…Άρα φθάνουν τέσσερα κανάλια (για τόση μπίχλα)!

Τετάρτη βράδυ, με τον κόσμο γεμάτο προβλήματα να προσπαθεί μέσα σε όλα να αποκωδικοποιήσει το νέο φοροτσουνάμι που έρχεται… Και αφού έχει περάσει το πιθανότερο μια δύσκολη ημέρα… Ενώ η εβδομάδα είναι ακόμα στη μέση… Κάθεται μπροστά στην οθόνη του για να δει κάτι να ξεχαστεί, να ξεφύγει, να γελάσει… Αρχίζει να πατάει τα κουμπάκια στο τηλεκοντρόλ… Κάποια από τα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια παίζουν χιλιοπαιγμένες ταινίες δεκαπενταετίας, ενώ σε εκείνα που υπάρχουν εκπομπές ο θεατής έχει να επιλέξει ανάμεσα στην 65χρονη Τσιτσιολίνα (!), τον Γιώργο Καρατζαφέρη να λέει πάλι για δραχμές, χάρτινα παράβολα αντί χρημάτων, βασιλιάδες κλπ, την Αννίτα και μια ακόμη έρευνα για μνημόνιο.

Εντάξει μετά τις δώδεκα το διόρθωσαν…. στα δύο σόου (ο θεός να τα κάνει) εμφανίστηκαν ο Γιώργος Λεμπέσης (έλα παναγία μου), η Ανθή Σαλαγκούδη και μια πρώην πανελίστρια του Κωστόπουλου, πρώην τραγουδίστρια και νυν σύντροφος του τηλεσέφ Γιάννη Αποστολάκη την οποία φυσικά και ρώτησαν «Αν έχει ψήσει το ψάρι από τις δύο πλευρές»!

Στην ελληνική τηλεόραση πλέον, δεν μπορεί να υπάρξει συζήτηση που να μην ρωτηθεί ο καλεσμένος «Αν είναι γκέι, στρέιτ ή μπάι»!

Για αυτό σε εκείνους που φωνάζουν για τις άδειες αυτό που φαίνεται είναι ότι και τέσσερα κανάλια πάλι πολλά είναι! Οι ιδιοκτήτες, οι επιτελείς και οι συντελεστές αυτών των καναλιών, μπορούν να παρουσιάζουν όλη αυτή την μπίχλα το ίδιο μια χαρά… Ας περιοριστούν σε 2-3 το πολύ συχνότητες. Δεν χρειάζεται να γεμίζει το φάσμα με άλλη αποβλάκωση!

Comments are closed.