Μια εξαφάνιση που άξιζε!

Το νέο τους τραγούδι παρουσίασαν το απόγευμα της Τρίτης οι Radiohead, προσφέροντας στιγμές… πανζουρλισμού στους οπαδούς τους, ιδιαίτερα μετά την διαδικτυακή τους εξαφάνιση από το πρωί της Κυριακής.

Το νέο κομμάτι με τίτλο «Burn the witch» έκανε την εμφάνισή του στο youtube περίπου στις 6 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) και, όπως ήταν αναμενόμενο, τα views ανεβαίνουν κατά χιλιάδες λεπτό με λεπτό. Ήδη έχουν ξεπεράσει τις 110.000, ενώ στα social media οι σπουδαίοι Radiohead έχουν ήδη γίνει το πρώτο θέμα συζήτησης.

Οι Βρετανοί μουσικοί, βέβαια, φρόντισαν να δημιουργήσουν πολύ θόρυβο τις τελευταίες δύο ημέρες, καθώς, από την Κυριακή, εξαφανίστηκαν από το διαδίκτυο.

Τόσο το site τους όσο και οι σελίδες τους σε facebook-twitter άρχισαν σταδιακά να σβήνουν και από το βράδυ τις Κυριακής ήταν ολόλευκα.

Το μεσημέρι της Τρίτης ανέβασαν μια εικόνα στο λογαριασμό τους στο Instagram, η οποία, όπως αποδείχθηκε λίγες ώρες μετά, ήταν το πρώτο καρέ από το νέο τους βίντεοκλιπ, το οποίο και «ανέβηκε» στο youtube το απόγευμα.

Μάλιστα, το κομμάτι καθεαυτό σηματοδοτεί μια επιστροφή στο παρελθόν, καθώς θυμίζει κάτι από τους παλιούς Radiohead, χωρίς πολλούς πειραματισμούς.

Εν αναμονή πλέον ολόκληρου του νέου άλμπουμ, εάν, βέβαια, υπάρξει.
Πηγή efsyn.gr

Comments are closed.