Αποχαιρέτησε τους ακροατές ο Χιώτης

Χιώτης

Τη θέση του στη διεύθυνση του ΒΗΜΑ fm θα πάρει ο Νότης Παπαδόπουλος – Τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια 

Την τελευταία του εκπομπή στον ΒΗΜΑ FM έκανε το πρωί ο πρώην πλέον διευθυντής του σταθμού Βασίλης Χιώτης. Κράτησε πολύ χαμηλούς τόνους για την αποχώρηση του για την οποία ανέφερε ότι έχει να κάνει με προσωπικούς του λόγους και δεν σχετίζεται με το επεισόδιο που προκλήθηκε μετά την καταγγελία που έκανε ο ίδιος για το σπίτι που διαμένει ο Αλέξης Τσίπρας η οποία αποδείχτηκε… λανθασμένη (sic).

Ο Χιώτης υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία ενόχληση της κυβέρνησης στον Σταύρο Ψυχάρη για να τον απομακρύνει από τον ΔΟΛ όπως κάποιοι έγραψαν γιατί όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «ο Ψυχάρης δεν μασάει» και ακόμη και αν δεχόταν τέτοιο αίτημα θα το απέρριπτε επιτόπου. Επέμεινε έτσι στο ότι φεύγει μόνος του για προσωπικούς λόγους.

Ενδιαφέρον έχει και τα όσα λίγα είπε για την ουσία της υπόθεσης. Ανέφερε απλά ότι έκανε ένα λάθος, το οποίο παραδέχεται αλλά ο ίδιος υποστηρίζει ότι πρόκειται πάνω κάτω για ένα συνηθισμένο λάθος που συμβαίνει συχνά και ότι θεωρεί υπερβολικές τις αντιδράσεις της κυβέρνησης και απαράδεκτους τους χαρακτηρισμούς περί «δημοσιογραφικής αλητείας». Επέμεινε μάλιστα ότι το ρεπορτάζ του ήταν κατά 2/3 σωστό και ότι το μόνο λάθος ήταν ότι πράγματι ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ιδιοκτήτης του σπιτιού που διαμένει και πρόκειται για ένα λάθος που δεν ήταν τόσο σοβαρό για να δημιουργηθούν τόσο έντονες αντιδράσεις. Παρολα αυτά δέχτηκε ότι δεν τσέκαρε όπως έπρεπε την καταγγελία και επιπλέον διάβασε στον αέρα επιστολή του δικηγόρου των ιδιοκτητών της κατοικίας του Αλέξη Τσίπρα στην οποία αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ενοικιαστής τους και ότι επίσης δεν έχουν οι ίδιοι ή το ακίνητο τους σχέση με άτομο που αυτοκτόνησε λόγω χρεών. Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Χιώτης είχε υποστηρίξει ότι το σπίτι που διαμένει ο Αλέξης Τσίπρας είναι δικό του και το αγόρασε σε πλειστηριασμό που το έβγαλε κάποια τράπεζα η οποία το πήρε από κάποιον επιχειρηματία ο οποίος μάλιστα είχε οδηγηθεί σε αυτοκτονία εξαιτίας των χρεών του.

Ο Χιώτης αποχαιρέτησε με εμφανή συγκίνηση τους ακροατές και ανακοίνωσε ότι τη θέση του στη διεύθυνση του σταθμού θα πάρει ο Νότης Παπαδόπουλος.

Ερωτηματικό προς το παρόν ο επόμενος επαγγελματικός σταθμός του Βασίλη Χιώτη. Τα πρώτα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για συμφωνία με το Πρώτο Θέμα ενώ τις τελευταίες ώρες ακούγεται ότι συζητά συνεργασία με επιχειρηματία που σχετίζεται με μήντια και φλερτάρει έντονα με την ιδέα της απόκτησης μιας εκ των τηλεοπτικών αδειών.

Comments are closed.