Συνάντηση Βαρδινογιάννη, Ψυχάρη, Πεφάνη

Ψυχάρης - Βαρδινογιάννης

Πυρετώδεις διαπραγματεύσεις και την ύστατη ώρα για λύση στο MEGA

Συνεχίστηκαν και σήμερα με την ίδια ένταση οι συζητήσεις μεταξύ των μετόχων του MEGA για εξεύρεση λύσης. Νωρίς το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη με την πλευρά Βαρδινογιάννη και συγκεκριμένα με μέλος της οικογένειας στην οποία συμμετείχε και το στέλεχος του καναλιού Νικόλαος Πεφάνης.

Είναι σαφές ότι ο διαθέσιμος χρόνος εξαντλείται και οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για το μέλλον του σταθμού. Μάλιστα αύριο το πρωί αναμένεται κι άλλη συνάντηση των μετόχων σε πλήρη σύνθεση… Που θεωρητικά θα επικυρώσει την επιστολή που συντάσσεται προς τις τράπεζες και σχετική αναφορά γίνεται στην ανακοίνωση της Τηλέτυπος ΑΕ.

Ωστόσο από τα στοιχεία του ρεπορτάζ δεν προκύπτει ακόμη ξεκάθαρη εικόνα για το σχήμα των επενδυτών (πέραν των όσων είναι γνωστών έως τώρα) που θα χρηματοδοτήσει το κανάλι… Φαίνεται όμως να υπάρχει πρόοδος και οι πιέσεις (από πολλές πλευρές) προς τους εκδότες για να βρουν λύση που να προστατεύει τους εργαζόμενους και το κανάλι πριν καταλήξει στον απόλυτο έλεγχο των τραπεζών, να πιάνουν τόπο!

Comments are closed.