Οριστικά στις 8 το δελτίο του ΣΚΑΙ τη νέα σεζόν για να μεγαλώσει το prime time

Κοσιώνη - Μαλέλης

Επιφυλάξεις εκφράζει ο Σταμάτης Μαλέλης

Παρά τις επιμέρους διαφωνίες του Σταμάτη Μαλέλη λέγεται ότι έχουν αποφασίσει στον ΣΚΑΙ από τη νέα σεζόν να μεταφέρουν οριστικά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων από τις 21:00 στις 20:00.

Η μετακίνηση του δελτίου κατά μία ώρα νωρίτερα αποδίδεται σε καλά ενημερωμένες πηγές στην απόφαση του σταθμού να μεγαλώσει το prime time εμπλουτίζοντάς το με νέα ψυχαγωγικά προγράμματα… Με στόχο να αυξήσουν τα διαφημιστικά έσοδα… Δεδομένου του κενού που έχει δημιουργηθεί από τις εξελίξεις στο MEGA.

Τα στελέχη του καναλιού θα επιχειρήσουν από τη νέα σεζόν να εκμεταλλευθούν την υποχώρηση του μεγάλου καναλιού και να διευρύνουν το προφίλ του ΣΚΑΙ με περισσότερη ψυχαγωγία και πιο ειδικά με πρόγραμμα ελληνικού περιεχομένου. Αντίστοιχα θα πράξουν και το Σαββατοκύριακο… Σε μια προσπάθεια – όπως ήδη αναφέρθηκε, να καλύψουν το κομμάτι του ανταγωνισμού που αφήνει κενό το MEGA.

Οι πληροφορίες θέλουν τον διευθυντή ειδήσεων Σταμάτη Μαλέλη να διατηρεί ορισμένες επιφυλάξεις ως προς τη μετακίνηση του δελτίου και όχι ως προς τον εμπλουτισμό του προγράμματος και με άλλες τυπολογίες πέρα της ενημέρωσης, των ξένων σειρών και των ντοκιμαντέρ που με επιτυχία «ειδικεύεται» ο σταθμός από τη σύστασή του. Ωστόσο οι επιφυλάξεις του στελέχους δεν είναι, ούτε άκαμπτες ούτε προκαλούν βαθιά διάσταση… Για αυτό άλλωστε θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι από τον Σεπτέμβριο το δελτίο θα μεταδίδεται στις 20:00.

Βεβαίως πρέπει να σημειωθεί ότι το πείραμα που έγινε φέτος λόγω του «X Factor», δηλαδή όσες φορές το δελτίο μεταδιδόταν στις 20:00 αντί στις 21:00 δεν στέφθηκε με επιτυχία!

Comments are closed.