Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;

ΔΟΛ κτίριο

Επιστροφή Κουβουτσάκη στη Μιχαλακοπούλου

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι την ώρα που ο Ψυχάρης ζητάει νέα συμφωνία με τους εργαζομένους στη Μιχαλακοπούλου επανέκαμψε ο στενός φίλος του γκαλερίστας Τάκης Κουβουτσάκης δύο χρόνια μετά την αναπάντεχη όσο και επεισοδιακή είσοδο και έξοδο του από το συγκρότημα.

Τότε ο Κουβουτσάκης είχε διευκολύνει με ένα σεβαστό ποσό τον Οργανισμό και σε αντάλλαγμα ο Ψυχάρης του είχε παραδώσει τα κλειδιά του management. Στους λίγους μήνες της παρουσίας του στον ΔΟΛ ο Κουβουτσάκης έμπαινε πρώτος και έβγαινε τελευταίος από τον Οργανισμό, μπλέχτηκε με όλα, είχε έντονη άποψη για όλα ακόμη και για πράγματα την ύπαρξη και λειτουργία των οποίων μάλλον αγνοούσε μέχρι τότε, όπως π.χ τη λειτουργία των sites ή του ραδιοφώνου. Ο Κουβουτσάκης είχε φτιάξει ένα πλάνο συνολικής και δομικής αναδιοργάνωσης του ΔΟΛ από το οποίο τελικά ο Σταύρος Ψυχάρης υλοποίησε μόνο το σκέλος των απολύσεων και όχι το επιχειρησιακό που τις συνόδευαν. Αφού έγιναν πολλές δεκάδες απολύσεις και αφού ο Κουβουτσάκης άρχισε να εισβάλει δυναμικά στα χωράφια των άλλων μεγαλοστελεχών οι τριβές που είχε προκαλέσει ήταν τέτοιες που ο Ψυχάρης τελικά τον απομάκρυνε.

Τώρα ο Κουβουτσάκης είναι και πάλι στον ΔΟΛ και μετέχει καθημερινά σε συσκέψεις με τον Σταύρο Ψυχάρη και άλλα στελέχη του Οργανισμού. Οπως μαθαίνουμε όμως αυτή τη φορά δεν έχει έρθει ως χρηματοδότης ο ίδιος αλλά ως… μεσάζοντας, δηλαδή είναι η γέφυρα ανάμεσα στον Ψυχάρη και κάποιον/ους νέους επενδυτές. Ισως εκεί κρύβεται το μυστικό των υποσχέσεων Ψυχάρη. Το ερώτημα που θα απαντηθεί βέβαια πολύ γρήγορα είναι αν τα κεφάλαια για την αποπληρωμή των χρεών αλλά και της νέας αναδιοργάνωσης που σχεδιάζεται (βλ. απολύσεις, εθελούσιες εξόδους κλπ) έχουν ήδη βρεθεί ή αν οι υποσχέσεις γίνονται με την ελπίδα ότι σύντομα θα βρεθούν.

Comments are closed.