Απάντηση Χιώτη

Βασίλης Χιώτης

Λυπάμαι πολύ που ένα έγκριτο site σαν το δικό σας, καταφεύγει σε τόσα πολλά εμπαθή σχόλια για το πρόσωπό μου, υιοθετώντας μάλιστα αβασάνιστα κάθε ανοησία που έχει γραφτεί στο διαδίκτυο για μένα τους τελευταίους μήνες.
Είστε τόσο πικρόχολοι, που βασίσατε όλο το ρεπορτάζ σας σε “copy paste”, την ίδια στιγμή που κατηγορείτε για μένα για copy paste.

Συνοψίζοντας λοιπόν την απάντησή μου θέλω να υπογραμμίσω τα ακόλουθα:

1. Λέγομαι Βασίλης Χιώτης. Γράφω τα πάντα με το επώνυμό μου και ασχολούμαι μόνο όσους έχουν επίσης το θάρρος να γράψουν με το επώνυμό τους και όχι ως τυφλοπόντικες της δημοσιογραφίας.
2. Δεν έχω ζητήσει συγνώμη από τον υπουργό Εργασίας. Μου έχει καταθέσει αγωγή για τα περίφημα εργολαβικά με αμοιβή 12% η οποία έχει προσδιοριστεί για τις 8 Δεκεμβρίου.Αποτελεί απορίας άξιο πως ένα site που ασχολείται με τα media, αντί να υπερασπιστεί δημοσιογράφους, υπερασπίζεται υπουργούς που σύρουν δημοσιογράφους στα δικαστήρια για αυταπόδεικτα γεγονότα.
3.Για το περίφημο δάνειο Τσίπρα, θα σας συνιστούσα λίγο υπομονή. Επειδή όμως προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, ζήτησα πράγματι δημοσίως συγνώμη, επειδή δεν μπορώ να αποδείξω με ντοκουμέντα αυτό που υποστήριξα.
4. Για την περίφημη διάψευση της κυβέρνησης περί του διαβήματος των Κινέζων – επειδή αντιλαμβάνομαι οτι μιλάτε με το Μαξίμου- ρωτήστε τους ποιος τους τηλεφώνησε στι 12.55 το βράδυ της Τετάρτης. Θα εκπλαγείτε…
5. Ελπίζω να ανταποκριθείτε στο στοιχειώδες καθήκον σας να δημοσιεύσετε την απάντησή μου στο έγκριτο site σας κι ας συνεχίζει να κρύβεται ο συντάκτης του κειμένου που με αφορούσε..

Φιλικά

Βασίλης Χιώτης

Comments are closed.