ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ: Με Μπεζαντάκου απαντάει ο Καρατζαφέρης στα γέλια της Τατιάνας

Ευαγγελάτος - Τατιάνα - Μπεζαντάκου

…Όταν άκουσε ότι διεκδικεί τηλεοπτική άδεια το ΑΡΤ TV – ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο η ζέστη, λίγο η εφορία… Απασφάλισαν όλοι! Για παράδειγμα ο πρόεδρος Καρατζαφέρης θίχτηκε από την Τατιάνα Στεφανίδου που γέλασε όταν άκουσε από τον Βαγγέλη Γιακουμή ότι στη λίστα των 11 υποψηφίων καναλαρχών είναι κι αυτός… Ο πρόεδρας όμως που παρεξηγήθηκε έδωσε επί τόπου πληρωμένη απάντηση χτυπώντας στο ψαχνό!

Το περιστατικό συνέβη εχθές το μεσημέρι που και οι δύο ήταν στον «αέρα»… Η Τατιάνα από το «ETV» και ο πρόεδρας έκανε κήρυγμα από το κανάλι του! Προφανώς πληροφορήθηκε από τους συνεργάτες του τα γελάκια της Τατιάνας και χωρίς να χάσει χρόνο έστειλε την επική απάντηση, όπως αρμόζει στο πολιτικό του μέγεθος!

Εξηγώντας δήθεν γιατί δεν δικαιούται το κανάλι του να πάρει άδεια, αφού όπως λέει «Εμείς γιατί να πάρουμε άδεια, ούτε Ρούλα Κορομηλά έχουμε… Ούτε στάσεις εργασίας στο δελτίο (ενν. το MEGA)… ούτε απλήρωτους εργαζόμενους έχουμε… ούτε φέσι σε καμία τράπεζα έχουμε βάλει…» για να καταλήξει «Είναι σαν κάποιος να πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην Τατιάνα Στεφανίδου και την Στέλλα Μπεζαντάκου»!

Όπως θα παρατηρήσετε και από το video – προφανώς, δεν ήξερε το όνομα της τελευταίας και οι τετραπέρατοι συνεργάτες του το είχαν σημειώσει σε σκονάκι. Απίθανος! Απορούμε γιατί δεν του δίνουν τιμής ένεκεν την άδεια!

Comments are closed.