Τον άδειασαν μεγαλοπρεπώς

Βερύκιος

Ποιος την «έφερε» στον Δήμο Βερύκιο από τον Alpha;

Ουάου! Σε αυτό το situation, μόνο ένας Βαρουφάκης ταιριάζει! Και πάμε πάλι! Ουάου! Πιο μεγαλοπρεπές άδειασμα, πεθαίνεις! Ο λόγος για την ανακοίνωση του Alpha περί επιστροφής Μουτσινά στο channel… Και σε ποιον ήρθε το κατακούτελο; Στον σταρούμπα της πρωινής ζώνης, Δήμο Βερύκιο!

Νταμπλάς
Ε, guys μου πώς να το αφήσεις τούτο τώρα ασχολίαστο; Δεν πρόλαβαν να ηχήσουν οι μεγαλοστομίες του σε εκείνη την έκρηξη εξουσιομανίας που τον είχε κυριεύσει περί ποιος επιστρέφει και ποιος όχι στον Alpha, χώνοντας τον Μουτσινά ότι μόνο ως τουρίστας θα ξανάρθει… και τσουπ! Βαρύγδουπη ανακοίνωση από το channel χθες, που με χαρά ενημερώνει για την άφιξη!

Τρελό άδειασμα
Και πώς κλείνει η περιβόητη ανακοίνωση ε; Έχει τη σημασία του! Κάντε hear: «Γιατί οι άνθρωποι που έγιναν δικοί μας, επιστρέφουν πάντα εκεί που τους αγαπήσαμε»… Γκέγκε σου λέει Βερύκιε; Διότι αυτός ήταν που χτυπιόταν και εκτόξευε τα βαρύγδουπα (σα να είναι αφεντικό) ότι μόνο ως τουρίστας θα επιστρέψει ο Μουτσινάς… Ε, δύο τινά… Ή άδειασαν μεγαλοπρεπώς τον Βερύκιο, ή ο Μουτσινάς θα γυρίσει με σορτσάκι και σαγιονάρα! Άλλη εξήγηση δεν βλέπουμε!

Problems in Paradise
Στα σοβαρά πάντως τώρα, προφανώς… problems in Paradise για τον Βερύκιο! Δεν μπορεί να βγαίνει να λέει όσα είπε, σε ένα κρεσέντο όπως είπαμε εξουσιομανίας, μόλις λίγες μέρες πριν… και να μπουμπουνάει το channel ανακοίνωση αιφνιδιάζοντας τους πάντες περί της μεγάλης επιστροφής… Κάτι δεν πάει καλά εδώ! Κάποιος ήθελε να τον μαζέψει, να του περάσει μήνυμα, να τον κοροιδέψει, πείτε ό,τι θέλετε! Πάντως πρόκειται για το άδειασμα της χρονιάς! Και βάλε!

Opinion
Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.