100 νέους επιστήμονες απολύει ο Κυριάκος από τη Συγγρού

 

100 νέους επιστήμονες απολύει ο Κυριάκος από τη Συγγρού

… Επιπλέον τους απειλεί για να μην προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Περίπου 100 εργαζόμενους αναμένεται να απομακρύνει το επόμενο διάστημα και μέχρι τον Αύγουστο η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη (και του Τάκη Θεοδωρικάκου. Για να τα λέμε όλα και με ακρίβεια)! Το πρόβλημα όμως, δεν είναι μόνο στο εξαιρετικά υψηλό νούμερο, αλλά και στην ποιότητα της εργασίας που προσφέρει ο συγκεκριμένος αριθμός εργαζομένων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης… Αφού πρόκειται για πολιτικούς επιστήμονες, οι οποίοι είναι μέλη της ΝΔ από την εποχή ακόμη της κυβέρνησης Καραμανλή… Οι οποίοι – σύμφωνα με πηγές από τη Συγγρού, προσφέρουν υψηλές και σοβαρές υπηρεσίες στο κόμμα, αμειβόμενοι οι περισσότεροι με κανονικούς έως χαμηλούς μισθούς.

Τα συγκεκριμένα μέλη εργάζονται κυρίως ως σύμβουλοι είναι – όπως ήδη αναφέρθηκε νεαροί επιστήμονες μεταξύ 30 έως 40 ετών… Και για λόγους περικοπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης που υποστηρίζει την ανανέωση και τους νέους, έχει δώσει εντολή να τους «ξεπαστρέψουν» για να κρατήσει τα «ρουσφέτια» και τους γερασμένους κηφήνες που έχουν βολέψει διάφοροι κομματάρχες και βουλευτές κατά καιρούς!

Με άλλα λόγια πρόκειται για χρήσιμα άτομα μιας και με τις συμβουλές, αλλά και το επιστημονικό έργο που παράγουν – διότι είναι οι μόνοι που εργάζονται, βοηθούν τα μάλα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την τελευταία 10ετία, έχοντας βγάλει ασπροπρόσωπο το κόμμα από μεγάλες μάχες στη Βουλή, αλλά και στην κοινωνία με σοβαρές προγραμματικές προτάσεις!

Αυτούς λοιπόν που υπολογίζονται σε περίπου 100 νέους επιστήμονες έβαλε στο μάτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που αναζητά δήθεν νέα άτομα για να τον πλαισιώνουν, αλλά και για τις λίστες των ψηφοδελτίων του!

Το χειρότερο απ’ όλα όμως, πέρα του ότι αντιμετωπίζουν άμεσα το φάσμα της ανεργίας… Το κόμμα της ΝΔ που γνωρίζουμε ότι δεν κόπτεται για τα εργασιακά δικαιώματα… Λέγεται ότι τους εκβιάζει προκειμένου να τους αποτρέψει από το να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη και να κινηθούν εναντίον του κόμματος υπερασπίζοντας τα εργασιακά τους δικαιώματα… Τάζοντάς τους ότι δήθεν θα τους επαναπροσλάβουν με το βασικό μισθό και με μπλοκάκι από το Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη!

Comments are closed.