Χωρίζουν

Λιάγκας - Σκορδά

Είναι οριστικό! Μετά από προσωπική απαίτηση του ζεύγους Λιάγκα – Σκορδά… Ο ΑΝΤ1 πείσθηκε ή πιο σωστά αναλαμβάνει το ρίσκο και από τη νέα σεζόν χωρίζει το πετυχημένο ζευγάρι της πρωινής του ζώνης!

Ο τηλεοπτικός χωρισμός του ζευγαριού… Φούντωσε όμως τις φήμες για το τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή των δυο παρουσιαστών και τους οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση… Κάποιοι μιλούν για σύννεφα στο γάμο τους… Αλλά αυτό μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν… Παρά τις διαρροές ανθρώπων από το κοντινό τους περιβάλλον που αναφέρουν ότι όντως η σχέση του ζεύγους έχει τραυματιστεί λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Χρειάζονται πλέον τρίτο πρόσωπο για να συνεννοηθούν μεταξύ τους»!

Ωστόσο, επειδή όλα αυτά είναι προσωπικά και ευαίσθητα θέματα… Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι είναι δημόσια πρόσωπα… Αναμφισβήτητα απαιτείται απόλυτος σεβασμός. Ως εκ τούτου το ενδιαφέρον για το ζευγάρι οφείλει να περιορίζεται αυστηρά και μόνο στις επαγγελματικές του επιλογές.

Από τη νέα σεζόν λοιπόν το ζευγάρι που αγάπησαν οι τηλεθεατές της πρωινής ζώνης και χάρισε απίστευτα υψηλές τηλεθεάσεις στον ΑΝΤ1… Αποφάσισε να χωρίσει… Και η Φαίη Σκορδά να αναλάβει μόνη της με μια νέα ομάδα την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού με αρχισυντάκτρια την Ελεάννα Τρυφίδου που ανανέωσε τη συνεργασία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την περίοδο ο ΑΝΤ1 σε συνεργασία με την παρουσιάστρια και την ομάδα του πρωινού (πίσω από τις κάμερες) αναζητούν τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν στο πάνελ τη Φαίη… Αφού όπως ήδη αναφέρθηκε η εκπομπή θα είναι πλέον «χτισμένη» επάνω της.

Αυτό σημαίνει ότι αναζητείται ένας παρτενέρ που θα μπορεί να καλύψει την απουσία του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος κατά κοινή ομολογία σήκωνε και το μεγαλύτερο βάρος της εκπομπής. Το πρόσωπο αυτό θα πρέπει να γνωρίζει την καλλιτεχνική επικαιρότητα, να έχει δυνατό σχόλιο όπως ο προκάτοχός του και φυσικά να ταιριάζει με τη Φαίη ώστε να τη στηρίζει… Παράλληλα αναζητούνται και τα υπόλοιπα πρόσωπα του πάνελ, μιας και οι περισσότεροι θα αποχωρήσουν και θα φρεσκαριστεί σε υψηλό ποσοστό.

Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να πάρει το ρίσκο πιστεύοντας από τα στοιχεία που προκύπτουν από την ανάλυση των αριθμών και των επιμέρους κοινών του πρωινού… Η Φαίη μπορεί να σηκώσει μόνη της το βάρος, χωρίς δηλαδή την παρουσία του Γιώργου Λιάγκα… Αφού παρατηρείται ότι έχει μεγάλη διείσδυση στα γυναικεία δυναμικά κοινά. Παράλληλα πιστεύουν ότι οι ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο και ο ανταγωνισμός που θα διαμορφωθεί στη συγκεκριμένη ζώνη από τη νέα σεζόν δεν θα τους απειλήσει, αντίθετα θεωρούν ότι θα είναι προς όφελός τους!

ΥΓ Ο Γιώργος Λιάγκας λέγεται ότι έχει αποφασιστεί να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Lucky Man», καθώς και το μουσικό talent show «Rising Star».

Comments are closed.