Η θεία Μαρέβα υπογράφει το ντύσιμο της Σίας στο δελτίο του ΣΚΑΙ

Κοσιώνη - Μαρέβα

Η παρουσιάστρια στηρίζει την οικογενειακή επιχείρηση

Σε οικογενειακή υπόθεση εξελίσσεται το ενδυματολογικό μέρος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ… Αφού η παρουσιάστρια του καναλιού Σία Κοσιώνη επιλέγει να ντύνεται με ρούχα που υπογράφει η θεία του Κώστα Μπακογιάννη Μαρέβα Μητσοτάκη.

Προφανώς η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων ασπάστηκε το πνεύμα της οικογενειακής αλληλεγγύης που διακρίνει τους Μητσοτάκηδες… Και ως εν δυνάμει μέλος της πολυπληθούς φαμίλιας προωθεί, αλλά και στηρίζει με τη σειρά της τα προϊόντα που παράγει η οικογένεια… Άλλωστε η κομψότητα των ρούχων της δυναμικής επιχειρηματία και συζύγου του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο στην ψηλή κορμοστασιά της Σίας που αποτελεί (άκοπη) κινητή διαφήμιση για τη θεία Μαρέβα.

Πάντως ανεξάρτητα από τη συγγένεια που τρόπον τινά επιβάλλει με την καλώς εννοούμενη έννοια του όρου τη στήριξη της επιχείρησης ρούχων Zeus + Dione της δραστήριας συζύγου του Κυριάκου… Η λιτή γραμμή τους και η δωρικότητα ταιριάζει γάντι στο πληθωρικό κορμί της Σίας που όπως φαίνεται επιλέγει συγκεκριμένα κομμάτια της συλλογής.

Για παράδειγμα τη Δευτέρα το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ η Σία Κοσιώνη επέλεξε ένα απλό λευκό πουκάμισο που οι μαύρες παράλληλες γραμμές του πρόδιδαν τη γνωστή πια σε όλους φίρμα.

Σημαντική λεπτομέρεια οι προσιτές τιμές των συγκεκριμένων ρούχων, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να κατηγορήσει την καλή παρουσιάστρια για επίδειξη πλούτου ή ξιπασιά! Αφού η συγκεκριμένη πουκαμίσα όπως φαίνεται και στον τιμοκατάλογο της επιχείρησης δεν κοστίζει παραπάνω από 395 ευρώ… Όταν είναι γνωστό ότι άλλες παρουσιάστριες εμφανίζονταν στα δελτία ειδήσεων με κομμάτια που αγγίζουν τις 2000 ή ακόμη και 3000 ευρώ! Τουλάχιστον η Σία στηρίζει την επιχείρηση της θείας του Κώστα Μπακογιάννη, στοιχείο που την καθιστά ακόμη πιο συμπαθητική στα μάτια της κοινής γνώμης… Και ταυτόχρονα με τις οικονομικές επιλογές της σε μια περίοδο κρίσης αποδεικνύει το πόσο προσγειωμένη και προσιτή είναι!

Σία Κοσιώνη

Μαρέβα - μοντέλο

Comments are closed.