Γιατί ο πρόεδρος της δημοκρατίας δεν κάλεσε τον Παπαχρήστο στη δεξίωση της Κυριακής;

Γιώργος Παπαχρήστος

Το παράπονο του δημοσιογράφου…

Μπορεί να μην τον παρεξηγεί τον πρόεδρο της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ο Γιώργος Παπαχρήστος που δεν τον κάλεσε στη δεξίωση της προεδρίας την περασμένη Κυριακή… Αλλά εκφράζει το παραπονάκι του μεγαλοπρεπώς λέγοντας, «Εμένα δεν με κάλεσε ο Πρόεδρος Προκόπης στο remake του event “Απόψε γιορτάζουμε την κατάρρευση της δικτατορίας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας από τον Καραμανλή”»… Πλην όμως «Τον καταλαβαίνει»… Αφήνοντας – δυστυχώς, το φανατικό κοινό της στήλης του στα «ΝΕΑ» με την απορία, για τους λόγους που «καταλαβαίνει» ο ίδιος και όχι εμείς οι υπόλοιποι!

Βεβαίως στη συνέχεια αφήνει έναν υπαινιγμό για το πόσο «Αμερόληπτα ο πρόεδρος έδωσε εντολή να συνταχθεί ο κατάλογος των καλεσμένων»… Αφού «ταυτίζεται» με τον επίσης «κομμένο» από τους κήπους του προεδρικού μεγάρου, Γιάννη Πανούση που – επίσης αναρωτιέται, γιατί δεν προσκλήθηκε!

Δεν γνωρίζουμε τα κριτήρια με τα οποία συντάσσονται οι κατάλογοι των καλεσμένων και ειδικά των δημοσιογράφων… Αλλά σίγουρα η παρουσία του Γιώργου Παπαχρήστου στους κήπους του προεδρικού θα ήταν από μόνο του ένα event! Και πάντως θα μετέφερε με τη διεισδυτική ματιά και την κριτική του σκέψη πιο juicy περιστατικά και παραλειπόμενα στους αναγνώστες των «ΝΕΩΝ» από τη φλατ οπτική του «Μικροπολιτικού» που ήταν καλεσμένος στη γιορτή της δημοκρατίας! Μήπως λοιπόν κριτήριο είναι ένας δημοσιογράφος από κάθε εφημερίδα; Ενδεχομένως… Προς κακή τύχη των φανατικών αναγνωστών της στήλης του!

Comments are closed.