Θα τον κρεμάσουν στα μανταλάκια

μανταλάκια

Δεν θα μείνει ατιμώρητη η απόφαση Θεοχαρόπουλου να ψηφίσει την απλή αναλογική

Το «bullying» είναι μικρή λέξη για να περιγράψει αυτό που υφίσταται ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος, επειδή ψήφισε την απλή αναλογική!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα υποστεί τέτοια μαρτύρια για αυτό που έκανε που θα μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή… Ο εκφοβισμός, οι προσωπικές επιθέσεις και ο πολιτικός εξευτελισμός που του επιφυλάσσει το «σύστημα» (και δεν εννοούμε μόνο το ΠΑΣΟΚ), δεν θα έχει προηγούμενο! Η οργή και ο θυμός ξεχειλίζουν για την απόφαση του νεαρού προέδρου… Μόνο «ΤΑ ΝΕΑ» – πιστοί στο αρχαίο ρητό «Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως», δύο ημέρες τώρα τον «στολίζουν» και τον αποδομούν με αφορμή την εμφάνισή του στο αίθριο του προεδρικού μεγάρου μαζί με τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων!

Το bullying πάει σύννεφο… Το είχε ξεκινήσει πριν την ψήφιση ο Γιάννης Πρετεντέρης και συνεχίζουν αυτές τις ημέρες μία ο «Μικροπολιτικός» και μία ο Γιώργος Παπαχρήστος… Που σε πονεί και που σε σφάζει!

Κάτι μου λέει ότι θα επιβεβαιωθεί ο Δημήτρης Κρεμαστινός με την «αυθόρμητη» δήλωσή του, «Αν ξαναβγεί βουλευτής ο Θεοχαρόπουλος γράψτε μου»!

Comments are closed.