Τα Νέα σαγηνεύτηκαν από τη Δώρα και κολακεύουν Μαξίμου – ΕΡΤ

Δώρα - Χαρίτος

 

Το θέμα δεν είναι ότι ο «Μικροπολιτικός» των «ΝΕΩΝ» το έριξε στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, «ανακοινώνοντας» ότι ο Πάνος Χαρίτος φεύγει και τη θέση του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 1 αναλαμβάνει η Δώρα Αναγνωστοπούλου… Αλλά ότι συνοδεύει την πληροφορία με την προσθήκη ότι όλο αυτό έγινε «Χωρίς άνωθεν εντολή» (ενν. από το Μαξίμου)!

Να υποθέσουμε λοιπόν ότι «ΤΑ ΝΕΑ» που έχουν ανοιχτό μέτωπο με την κυβέρνηση, το Μαξίμου, τον Τσίπρα, τον Παππά και ό,τι άλλο διαθέτει η χώρα σε ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ… Ξαφνικά το «γύρισαν»; Να υποθέσουμε ότι η εφημερίδα ανακάλυψε όψιμα τις αγνές προθέσεις των κυβερνώντων απέναντι στην ΕΡΤ; Ή ότι οι Συριζαίοι είναι τόσο μάγκες που έβαλαν στο χέρι την απογευματινή του ΔΟΛ;

Μάλλον τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει! Άλλωστε εχθές ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας ήταν «Σε απευθείας μετάδοση από τα κρατικά ΜΜΕ η ομιλία Πρωθυπουργού».

Και τότε ποιος ο λόγος θα αναρωτηθεί εύλογα κάποιος να αναφερθούν σε ένα θέμα που όχι μόνο είναι εκτός ενδιαφερόντων της συγκεκριμένης στήλης, αλλά δεν υπάρχει ούτε καν ανακοίνωση και μάλιστα με τόσο «κολακευτικά» λόγια για τις αγνές προθέσεις του Μαξίμου απέναντι στην ΕΡΤ;

Προφανώς πρόκειται για «ρουσφετάκι» από ΕΡΤ μεριά, (χωρίς να αποκλείεται και ο δρόμος του κέντρου που φέρει το όνομα του αρχαίου ρήτορα και ευεργέτη της Αθήνας), που ικανοποίησε ο «Μικροπολιτικός» των «ΝΕΩΝ» και συγκεκριμένα στο πρόσωπο που προωθεί την όμορφη δημοσιογράφο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ!

Δεν είναι κακό! Αλίμονο. Σε όλους μπορεί να συμβεί ή έχει συμβεί!

Βέβαια για τους πολύ ψαγμένους στο ρεπορτάζ δημιουργούνται συνειρμοί… Διότι υπάρχει παρελθόν με τις παραπολιτικές στήλες της εφημερίδας… Πάντως το κείμενο είναι εξαιρετικά γραμμένο και όπως πρέπει… Ξεκινάει «ζυμώνοντας» την ιδέα στο κοινό της εφημερίδας για την τοποθέτηση της όμορφης Δώρας στο δελτίο… Χωρίς να «τσαλακώσει» τον Πάνο… Και το μόνο που του φορτώνει είναι την κακή τηλεθέαση… Αποδίδοντας σε αυτό και την αλλαγή της σκυτάλης… Φυσικά δεν είναι ψέματα… Αληθεύει ότι τα νούμερα είναι χειρότερα και από αυτά της ΝΕΡΙΤ!

Αυτό όμως το «Χαρίτος τέλος – αλλά όχι με άνωθεν εντολή» είναι όλα τα λεφτά! Μπράβο στον «Μικροπολιτικό» γιατί είναι «λαρτζ» με τις πηγές του!

«Ρουσφετάκι»  ή φιλική προσφορά;

Comments are closed.