Η πιο διψασμένη φυλή για δημοσιότητα

Η πιο διψασμένη φυλή για δημοσιότητα

Δημοσιογράφοι του κώλου που διακοπάρουν στα social media

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

 

Τι είναι τούτο Jesus μου και Christ μου! Καλά ο Κυριάκος guys έχει εξελιχθεί σε πολύ τζόβενο! (λέμε και καμιά μ@λ@κία αυγουστιάτικα να περάσει η ώρα)… Είναι φωτο τώρα αυτή που μας μπουμπούνισε στα Instagram; Με στυλάκι γκομενιάρικο… Ποιος; Ο Κούλης! Ε δεν πάμε καλά!

Κλείστο το ρημάδι
Λοιπόν, άσχετο. Έκκληση προς τον Μάρκ Ζάκερμπεργκ. Εδώ στο Ελλάντα το Facebook το έχουμε καταξεφτιλίσει προγραμματιστά μου… Κλείστους το το ρημάδι!

Λιγούρια
Δεν υπάρχει η μ@λ@κία που τους βαράει όλους κατακούτελα στις διακοπές… Απλά does not exist! Οι δε δημοσιογράφοι και τα wanna be σελέμπριτι που δραστηριοποιούνται στα social media είναι οι κατηγορίες οι πιο πεινασμένες!

Γελοιότητα
Πάνε και στήνονται στα κινητά τους μπροστά για να βγάλουν την τέλεια selfie, να την ανεβάσουν στο λογαριασμό τους και να μπαίνουν μετά ανά τρίλεπτο να τσεκάρουν τα like! Και όλο αυτό στις διακοπές σου που υποτίθεται χαλαρώνεις και κατεβάζεις ρυθμούς…Πόση γελοιότητα!

Κωλοπιλάλα
Διότι να είσαι υδραυλικός, βοθρατζής, κουρέας και να είσαι σε καλοκαιρινό mood και να ανεβάσεις μία φωτο με την παρέα σου για χαβαλέ, το καταλαβαίνουμε… Το κάνουμε understood! Αλλά το να είσαι δημοσιογράφος, που σημαίνει όλη μέρα στα Διαδίκτυα και στις οθόνες μπροστά και να πηγαίνεις 5 μέρες διακοπές και να θρονιάζεσαι μπροστά σε ένα τραπέζι σε μία ξαπλώστρα σε ένα τοπίο με την τσίτα κωλοπιλάλα να το ανεβάσεις, ε φίλε μου είσαι γελοίος! Η περίπτωση σου δηλ!

Tragicι οι νέες Τζούλιες
Καλά οι δε γκόμενες συγκεκριμένα, δημοσιογράφες και γενικώς wanna be σελεμπριτούδες είναι τρελό tragicι (προφέρεται τρατζίκι – από το «τραγικό» και το «τζατζίκι») situation! Φτιάχνονται, μαλλιά, μαγιό, αξεσουάρ, έκφραση κτλ για να ανεβάσουν το βυζί και τον κώλο τους ουσιαστικά στο Διαδίκτυο! Και είναι αυτές που άμα τις ρωτούσες την περίοδο «Τζούλια Αλεξανδράτου» θα σου την καταέχωναν, οι μυξοπαρθένες! Και λες και πού διαφέρουν!

Like-υστερία
Και βεβαίως υπάρχει και η άλλη κατηγορία Μάρκ Ζάκερμπεργκ μου, για την οποία επίσης πρέπει να το κλείσεις το ρημάδι το Facebook στο country μας! Οι τύποι που κάνουν like σε ό,τι κινείται! Παντού μιλάμε! Τυφλό σύστημα! Λες και το δάχτυλο τους έχει ενσωματωμένη εφαρμογή που πατάει ανεξέλεγκτα! Άλλη αηδία!

Κάνε τον κόπο…
Α, και άμα σου περνάει, όντας προγραμματιστής δηλ, κλείσε και τα χαζομπλόγκια και βλακοσάιτ που ανεβάζουν σωρηδόν από αρχές  Ιουλίου με αποκορύφωση τον Αύγουστο, μαμάδες – σελεμπριτούδες (τρομάρα τους) στις παραλίες πόσο σέξυ και γυμνασμένες και σούπερ είναι , που βρίσκουν πάντα χρόνο για τα παιδιά τους μες στην τελειότητα τους! Ρε ουστ ρε! Ρε ουστ!

Αυτά καλοκαιριάτικα! Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume!)

Comments are closed.