Στόχος των καναλαρχών να κατασκευάσουν το πρώτο σκάνδαλο της κυβέρνησης

Ελέφαντας

Εξοντώνοντας τον Καλογρίτσα 

 

Μπορεί ο Καλογρίτσας να βγαίνει από το κάδρο των τηλεοπτικών αδειών, αλλά παραμένει στο στόχαστρο των καναλιών και σημαντικής μερίδας των υπολοίπων ΜΜΕ.

Ο λόγος είναι απλός. Με όχημα τον Καλογρίτσα και με στόχο την επιχειρηματική του εξόντωση, οι καναλάρχες βοηθούσης και της αντιπολίτευσης, ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να κατασκευάσουν στη συνείδηση της κοινής γνώμης το πρώτο σκάνδαλο της κυβέρνησης Τσίπρα.

Στοχοποιώντας τον επιχειρηματία με καθημερινά ρεπορτάζ που αποκαλύπτουν, άλλοτε πραγματικά και άλλοτε ανύπαρκτα θέματα στο σύνολο των δραστηριοτήτων και των συναλλαγών του, με το κράτος, με ιδιώτες επιχειρηματίες ή με απλούς εργαζόμενους… Θα υφανθεί το επιδιωκόμενο, δηλαδή το αποκρουστικό πρόσωπο – τέρας του επιχειρηματία που κανείς δεν θα μπορεί να ελέγξει τι είναι πραγματικό και τι όχι… Αλλά οι πολίτες – σύμφωνα με το σχέδιο των μιντιαρχών, θα έχουν εμπεδώσει ότι το τέρας αυτό είναι δημιούργημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η ακατανίκητη επιθυμία των ΜΜΕ επί ενάμιση χρόνο να χρεώσουν στην κυβέρνηση ένα «όμορφο» σκάνδαλο (σαν τα παλιά των προηγούμενων δεκαετιών), με αποτυχημένες προσπάθειες όπως ήταν για παράδειγμα οι αστείες αποκαλύψεις για τους μετακλητούς υπαλλήλους… Φαίνεται να λυτρώνεται στο πρόσωπο του Καλογρίτσα που ατύχησε να βρεθεί στο δρόμο τους. Πρόθεσή τους να του φορτώσουν, ακόμη και το προπατορικό αμάρτημα… Μόνο τότε θα σταματήσουν και φυσικά με την προϋπόθεση ότι ο στόχος να πέσει η κυβέρνηση επιτεύχθηκε!

Comments are closed.