Κλυδωνίζεται η χώρα επειδή αλλάζουν χέρια δυο κανάλια

ΜΜΕ

Ή αλλιώς γιατί πλήρωσαν 250 εκ ευρώ για επιχειρήσεις που δεν είναι κερδοφόρες 

Εφτά χρόνια κρίση, τρία μνημόνια, ενάμιση εκατομμύριο άνεργοι, η φτώχια θερίζει τον πληθυσμό όπως η πανούκλα το Μεσαίωνα… Και δεν άνοιξε ρουθούνι… Μέχρι που ήρθε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και η αντιπολιτευτική λύσσα κομμάτων και ΜΜΕ απειλεί να αφανίσει τη χώρα!

Κι όλη αυτή η οργή, το μίσος, η κινδυνολογία και η καταστροφολογία, επειδή τόλμησαν κάποιοι – ενδεχομένως άτσαλα, να ρυθμίσουν το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, με συνέπεια να θιγούν ορισμένα επιχειρηματικά συμφέροντα! Και συγκεκριμένα των ιδιοκτητών των τηλεοπτικών σταθμών που απέκτησαν ελέω Θεού!

Πώς είναι δυνατόν όμως να κλυδωνίζεται μια ολόκληρη χώρα, επειδή αλλάζουν χέρια δύο άδειες… Ενώ όταν χρεοκόπησε και ο λαός της φτωχοποιήθηκε δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ από τα κανάλια της οργής;

Όχι μόνο δεν υπάρχει προηγούμενο στον τρόπο με τον οποίο ασκείται αντιπολίτευση από κόμματα και ΜΜΕ στην κυβέρνηση με αφορμή την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών… Αποδεικνύοντας ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό και γιατί 30 χρόνια καμία κυβέρνηση δεν τόλμησε να ρυθμίσει το τοπίο… Επιπλέον εξηγείται και γιατί έσκασαν 250 εκατομμύρια για επιχειρήσεις που μόνο κερδοφόρες δεν είναι!

Comments are closed.