Ό ΑΝΤΕΝΝΑ υποστηρίζει ενεργά το TEDxAcademy 2016

Ό ΑΝΤΕΝΝΑ  υποστηρίζει ενεργά το  TEDxAcademy 2016

“Re-imagine Greece”

 

O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ο ηγετικός όμιλος ΜΜΕ και ψυχαγωγίας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, που ξεχωρίζει για τη δημιουργικότητα και τις καινοτόμες πρακτικές του, συμμετέχει ενεργά στο TEDxAcademy 2016 ως media partner της διοργάνωσης. Η φετινή εκδήλωση έχει σαν θέμα  “Re-imagine Greece” και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.

Το TEDxAcademy 2016, υποδέχεται 19 διεθνώς αναγνωρισμένους ομιλητές, που θα μοιραστούν με το ελληνικό κοινό, καινοτόμες και δημιουργικές σκέψεις και ιδέες, με στόχο να έρθουμε όλοι ακόμα πιο κοντά στην Ελλάδα που ονειρευόμαστε. Το πρώτο βήμα ώστε να αλλάξουμε την χώρα μας είναι να μιλήσουμε για όλα όσα ονειρευόμαστε για αυτήν. Το φετινό TEDxAcademy, με την ουσιαστική υποστήριξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ μας προσκαλεί να συζητήσουμε πώς μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε την Ελλάδα που σήμερα βιώνει κρίση σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς της, να οραματιστούμε μια μακροχρόνια προοπτική για το 2030 αλλά και να βρούμε λύσεις που θα μας προχωρήσουν ως χώρα και κοινωνία.

Ό ΑΝΤΕΝΝΑ  υποστηρίζει ενεργά το  TEDxAcademy 2016

Με στόχο την πολυεπίπεδη προβολή του TEDxAcademy 2016, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ προχώρησε στο σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου 360° προγράμματος επικοινωνίας, μέσα από τα κανάλια του ΑΝΤ1 TV, του antenna.gr αλλά της κορυφαίας παγκόσμιας πλατφόρμας VICE. Επιπλέον, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ δημιούργησε tailor-made ενέργειες για το εσωτερικό κοινό του, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία στους εργαζόμενους του Ομίλου να παρακολουθήσουν private sessions με ορισμένους από τους κορυφαίους ομιλητές του TEDxAcademy 2016, και συγκεκριμένα την Φωτεινή Αγραφιώτη ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης Noetic.ai αλλά και τον συγγραφέα και δημοσιογράφο που ειδικεύεται στην παγκόσμια πολιτική σκηνή, John Andrews.

Comments are closed.