Η άφιξη των τριών αυτοκινήτων, η ενόχληση Μαλέλη και οι δύο κυρίες των ειδήσεων

Σία - Μαλέλης - Εύα - Παππάς - Κρέτσος

Παραλειπόμενα από το γεύμα Παππά – Κρέτσου στον ΣΚΑΙ

Μπορεί να ήταν ένα τυπικό γεύμα εργασίας, χωρίς σοβαρές ειδήσεις, αλλά από τη σύνθεσή του και μόνο, προέκυψε έντονο παρασκήνιο. Ο λόγος για το γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση του ΣΚΑΙ στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον ΓΓΕΕ Λευτέρη Κρέτσο.

Αν και δυο ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα από την κυβέρνηση, έφθασαν εχθές το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του καναλιού στο Φάληρο με τρία αυτοκίνητα!

Το ενδιαφέρον όμως εστιάζεται στη σύνθεση του τραπεζιού και φυσικά στα πρόσωπα που εκπροσώπησαν τη διοίκηση και τους δημοσιογράφους του καναλιού.

Έχουμε και λέμε λοιπόν το παρών έδωσαν ο Κώστας Κιμπουρόπουλος, μαζί με τον νομικό σύμβουλο του σταθμού και τον Γιάννη Σπανολιό. Ωστόσο το παρασκήνιο ή για άλλους η ίντριγκα πηγάζει από την παρουσία των δημοσιογράφων στο γεύμα που παρέθεσε το κανάλι στα κυβερνητικά στελέχη… Προσοχή όμως, όχι επειδή κατά καιρούς, αν όχι καθημερινά αντιπολιτεύονται με σκληρό τρόπο την κυβέρνηση και τους υπουργούς… Αυτά – επιτρέψτε μας, να τα χαρακτηρίσουμε, αφελή για ευνόητους λόγους! Το ζουμί της υπόθεσης δεν είναι όταν ο Άρης κοίταξε στα μάτια τον Νίκο ή ο Μπάμπης το Λευτέρη! Το juicy παρασκήνιο προέρχεται από αλλού… Λοιπόν από τους δημοσιογράφους το παρών έδωσαν ο Σταμάτης Μαλέλης, ο Άρης Πορτοσάλτε, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Παύλος Τσίμας, η Σία Κοσιώνη και η Εύα Αντωνοπούλου.

Εδώ ακριβώς είναι το παρασκήνιο: αφού μαθαίνουμε ότι η εμφάνιση των δυο παρουσιαστριών ενόχλησε – για να το πούμε κομψά, τον διευθυντή ειδήσεων Σταμάτη Μαλέλη. Ο τελευταίος – λένε οι κακές γλώσσες, δεν επιθυμούσε να παραβρίσκονται στο γεύμα η Σία και η Εύα. Οι λόγοι πολλοί… για να μη φλυαρούμε όμως, θα περιοριστούμε να πούμε μόνο ότι έχει σχέση με τις εσωτερικές ισορροπίες του σταθμού και τις ομάδες που λειτουργούν ατύπως στο κανάλι.

Ωστόσο, πέρα από την ενόχληση Μαλέλη για την παρουσία των δυο κυριών στο γεύμα… Αρκετοί από τους συνδαιτυμόνες, ενώ θεωρούσαν λογικό να παραβρίσκεται η κεντρική παρουσιάστρια, Σία Κοσιώνη… αιφνιδιάστηκαν όταν είδαν στο τραπέζι την Εύα Αντωνοπούλου. Δεν το περίμεναν και κάποιοι ξεροκατάπιναν! Η παρουσία όμως της νεαρής anchorwoman – σύμφωνα με ορισμένες πηγές, συμβόλιζε και είχε σκοπό να λειτουργήσει ως το αντίπαλο δέος για την Σία! Για την οποία εσχάτως ακούγονται διάφορα περί της μετακίνησής της… Ως εκ τούτου η παρουσία και των δύο γυναικών ήταν ένα μήνυμα με αποδέκτες εντός και εκτός Φαλήρου.

Comments are closed.