Η κυβέρνηση επέλεξε τη σύγκρουση με τους καναλάρχες και «τραυματίστηκε»

ΜΜΕ

Έχει μια νέα ευκαιρία να ρυθμίσει το τοπίο και να πάρει τη ρεβάνς

Όταν καταλαγιάσουν από τη μία πλευρά τα «πανηγύρια» και από την άλλη τα «μνημόσυνα», όταν σταματήσουν τα γέλια και τα κλάματα… Η συζήτηση θα ξεκινήσει πάλι από το ίδιο σημείο… Διότι τα προβλήματα δεν τα λύνουν οι δικαστές, αλλά οι πολιτικοί. Για προφανείς όμως λόγους η αντιπολίτευση και τα ΜΜΕ μετέφεραν τον αγώνα σε ένα «φιλικό» γήπεδο, παρασύροντας την κυβέρνηση, με αποτέλεσμα λόγω απειρίας, να χάσει από τα αποδυτήρια! Φυσικά η απειρία, δεν είναι άλλοθι… Είναι μια πραγματικότητα που αποτυπώθηκε στην επιλογή της κυβέρνησης να συγκρουστεί μετωπικά με τους καναλάρχες, αντί να ρυθμίσει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο! Η σύγκρουση όμως με τους καναλάρχες ήταν χαμένη από χέρι, λόγω της κτηνώδους δύναμης που διαθέτουν τα media!

Με άλλα λόγια η κυβέρνηση χτύπησε τη γροθιά στο μαχαίρι και τραυματίστηκε… αντί να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι, θεσπίζοντας κανόνες που θα έβαζαν φρένο στην ασυδοσία της διαπλοκής. Πίστευε ότι με την ορμή του δίκιου της θα κερδίσει ένα σύστημα που είναι κράτος εν κράτει!

Σήμερα κανείς δεν θα μιλούσε για ήττα και μάλιστα με αφορμή μια απόφαση του ΣτΕ για ένα νόμο που έκρινε αντισυνταγματικό, λες και συμβαίνει πρώτη φορά… Αν η κυβέρνηση επέλεγε αντί «να τους απομονώσει τρεις ημέρες από τον έξω κόσμο για να τους τα πάρει χοντρά»… τους υποχρέωνε να πληρώσουν πολλά, χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των αδειών και το απειλητικό «μαύρο» πάνω από τα κεφάλια των εργαζομένων!

Comments are closed.