Σε άλλη συχνότητα ο Θεοδωράκης

Σταύρος

Τρικούβερτο γλέντι στο Twitter για την επική γκάφα

Πηγή altsantiri.gr

Αν υπάρχει ένας πολιτικός – σύμβολο της παγκόσμιας διανόησης που θα μπέρδευε τις μικροκυματικές συχνότητες της κινητής τηλεφωνίας με αυτές του ραδιοφώνου, αυτός είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης… άντε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν το έγραφε το ΒΗΜΑ.

Και αν για το Σταύρο Θεοδωράκη, υπάρχει η προφανής δικαιολογία της αντίληψης, η αναπαραγωγή της είδησης από -σχεδόν- το σύνολο των διαπλεκόμενων ιστοσελίδων, με πρώτο το liberal.gr, καταδεικνύει σε δυστοπικό επίπεδο της διύλισης της πληροφορίας στο διαδίκτυο. Υπάρχουν «πρόθυμοι» να πιστέψουν ακόμα και το πιο χοντροκομμένο ψέμα.

Σε άλλη συχνότητα ο Θεοδωράκης

Τι συνέβη όμως στην πραγματικότητα; Η απόφαση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστου Σπίρτζη, αφορά αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στον καθορισμό του είδους της διαγωνιστικής διαδικασίας για τη χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων. Στόχος είναι η παροχή δημόσιων δικτύων ή και διαθέσιμων στον κοινό υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών στη ζώνη των 24,5 έως 26,5 GHz .

Η απόφαση υπεγράφη κατόπιν σχετικής εισήγησης της ΕΕΤΤ και καλύπτει αποκλειστικά και μόνο τις ανάγκες κινητής τηλεφωνίας. Γεγονός που ισχύει από το 2000 για το συγκεκριμένο φάσμα. Πρόκειται απλά και μόνο για ανανέωση των σχετικών αδειών των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Σημειώνεται επίσης, ότι βάσει του Εθνικού Κανονισμού Κατανομής Ζωνών Συχνοτήτων, στο προαναφερθέν φάσμα δεν μπορούν να λειτουργήσουν ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Όπως είναι λογικό, μετά το επικό «τιτίβισμα» του Σταύρου Θεοδωράκη, οι χρήστες του Twitter επιδόθηκαν σε τρικούβερτο γλέντι.

Σε άλλη συχνότητα ο Θεοδωράκης

Σε άλλη συχνότητα ο Θεοδωράκης

Σε άλλη συχνότητα ο Θεοδωράκης

Σε άλλη συχνότητα ο Θεοδωράκης

Σε άλλη συχνότητα ο Θεοδωράκης

Comments are closed.