Έτοιμα τα ΜΜΕ να την κατασπαράξουν επειδή είναι νέα, ωραία και επιτυχημένη!

Αχτσιόγλου

Χάδι οι αντιδράσεις συνταξιούχων και εργαζομένων, μπροστά στις εντολές των εκδοτών…

Για πολλούς είναι το πρόσωπο του ανασχηματισμού… Αφού εκτός από την ηλεκτρική καρέκλα του υπουργείου Εργασίας που της ανέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, με τους συνταξιούχους και τα εργασιακά «απέναντι» και ανοιχτά όλα στο… BDSM δωμάτιο της δεύτερης αξιολόγησης… Επιπλέον η Έφη Αχτσιόγλου είναι νέα και ωραία! Κι αυτό δεν αρέσει σε συμπλεγματικές και κομπλεξικές κοινωνίες που τις θερίζει η φτώχεια, η ασχήμια και η μιζέρια!

Με λίγα λόγια η νέα υπουργός Εργασίας δεν έχει καταλάβει ακόμη πού έχει μπλέξει… Διότι περισσότερο και από τους αγριεμένους (με όλα τα δίκια μαζί τους) συνταξιούχους και τους εργαζόμενους χωρίς μέλλον (για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους)… Θα την κατασπαράξουν τα media! Όχι μόνο για τη διαχείριση που θα κάνει, αλλά κυρίως – επαναλαμβάνουμε, επειδή είναι νέα και επιτυχημένη! Αυτό δεν μας αρέσει στην Ελλάδα!

Ήδη έχει μπει στο στόχαστρο της πλειοψηφίας των ΜΜΕ… με εντολή στους δημοσιογράφους να της κάνουν τη ζωή αβίωτη! Η ίδια ως νέα, ωραία και άπειρη με τα Μέσα, είναι ένα πρώτης τάξεως «θύμα» για να χορτάσουν την πείνα τους για νέα πρόσωπα!

Φαίνεται όμως σκληρό καρύδι… με συγκρότηση και στοχοπροσήλωση. Βεβαίως, δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και στο τέλος τα media την έκαναν μια χαψιά!

Το επόμενο λοιπόν διάστημα θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά για την Έφη Αχτσιόγλου… Δεν γνωρίζουμε αν είναι προετοιμασμένη να διαχειριστεί τη δημοσιότητα που συνεπάγεται η θέση της στο νέο κυβερνητικό σχήμα και όχι μόνο, αφού πλέον αποτελεί δημόσιο πρόσωπο με την ευρύτερη έννοια του όρου… Τα πρώτα σημάδια και οι επαφές όμως, με τις αδηφάγες τηλεοπτικές κάμερες ήταν θετικά… Κατάφερε, αν και αγχωμένη, να μην παρασυρθεί από το βουητό των δημοσιογράφων που την είχαν περικυκλώσει και την πυροβολούσαν με κάθε πιθανή και απίθανη ερώτηση… Έμεινε σταθερή σε αυτό που ήθελε να δηλώσει για τη δεύτερη αξιολόγηση, δηλαδή μια μονολεκτική φράση ότι οι δανειστές επιστρέφουν στις 15 του μηνός και απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις για την ηλικία της ή άλλες άσχετες με το ρόλο της!

Ο μόνος λοιπόν τρόπος που έχει για να αμυνθεί στην επίθεση της δημοσιότητας που θα δεχθεί όλο το επόμενο διάστημα, με στόχο πολλών να την παρασύρουν σε μονοπάτια που δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να διαχειριστεί, είναι ο σεβασμός στα ΜΜΕ και στο ρόλο των δημοσιογράφων… κρατώντας όμως σαφείς αποστάσεις, χειραγωγώντας ταυτόχρονα το κομμάτι της ματαιοδοξίας της!

Με άλλα λόγια η μόνη άμυνα που διαθέτει η νέα υπουργός Εργασίας απέναντι στα media είναι να κοιτάξει τη δουλειά της και να μη λοξοδρομήσει από αυτό ούτε σπιθαμή! Είναι το μόνο σωσίβιο που διαθέτει για να αντιμετωπίσει το τσουνάμι των ΜΜΕ… Άρα η δουλειά και το πόσο αποτελεσματική θα είναι στα καθήκοντα που της ανέθεσε ο πρωθυπουργός είναι ο μόνος τρόπος για να επιπλεύσει!

Η κίνησή της να κλείσει αμέσως το λογαριασμό της στο twitter ήταν σωστή και σοφή! Αν τέλος αποφύγει την έκθεση στα ΜΜΕ με συνεντεύξεις και παρεμβάσεις και επιμένει όταν συναναστρέφεται δημοσιογράφους να περιορίζει τη συζήτηση αυστηρά στα θέμα του υπουργείου της… έχει πιθανότητες – σε συνδυασμό πάντα, με το πόσο καλά θα κάνει τη δουλειά της, να μην «καεί»!

Comments are closed.