Στο ασανσέρ εγκλωβίστηκε η Μαρία Σπυράκη

Η αξιοπιστία της Σπυράκη

 

Δεν γνωρίζουμε αν η ατυχία της Μαρίας Σπυράκη να κλειστεί στο ασανσέρ πολυκατοικίας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην Καλαμάτα που βρέθηκε ως επίσημη προσκεκλημένη για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, πατρίδα και εκλογική περιφέρεια του Αντώνη Σαμαρά… επιφυλάσσει πολιτικές εκπλήξεις, δεδομένου ότι είναι από τα παραδοσιακά προπύργια της παράταξης… Η τρομάρα της όμως, κράτησε 30 γεμάτα λεπτά!

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ ήταν επίσημη προσκεκλημένη στα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος και η ατυχία της είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον αγιασμό που τέλεσε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος… Βεβαίως προκαλεί απορία το γεγονός ότι δεν την περίμενε να απεγκλωβιστεί και να ξεκινήσει την τελετή του αγιασμού… Πρόλαβε πάντως να κόψει την περίφημη κορδέλα ολοκληρώνοντας – έστω και μετά την περιπέτειά της, τα εγκαίνια!

Μάλιστα απτόητη από την ατυχία της η Μαρία Σπυράκη στο τέλος ευχήθηκε τα γραφεία «να είναι καλότυχα για τη ΝΔ και να πάρει ποσοστό πάνω από  50%»! Καλού κακού όμως, ας κάνουν και κανά ευχέλαιο γιατί στην πατρίδα του Σαμαρά με Μητσοτάκη αρχηγό μέχρι και χρώμα μπορεί να αλλάξει ο νομός (έχει και βεβαρημένο παρελθόν με τους σεισμούς)… Επιβάλλεται λοιπόν!

Comments are closed.