Ο Αϊ-Βασίλης είναι λέρα

Καμίνης

Η πόλη βρωμοκοπάει και ο Καμίνης διοργανώνει ποδηλατάδες

Opinion της Γιώτας Δημητρακοπούλου

 

Ορθοπεταλιές λέει διοργανώνει την Κυριακή ο Καμίνης στο Θησείο. Βρε Δήμαρχε σύνελθε και άσε τις ποδηλατάδες και πιάσε καμιά σφουγγαρίστρα! Να καθαρίσεις λίγο την πόλη που ναι πιο βρωμερή από ποτέ! Guys; Τι ναι τούτο εκεί έξω; Jesus και ξανά Jesus, η λέρα ολούθε στο Athens δεν παίζεται! Ανάθεμα και αν έχει κάνει το anything! Μιλάμε για την απόλυτη σιχασιά! Και αυτός, αντί να πάρει κανα φαράσι να αρχίσει να μαζεύει τίποτα, αντί να πάρει κανά σφουγγάρι να τρίψει κανά πεζοδρόμιο, μας διοργανώνει ποδηλατάδες… Λες κι αυτό είναι που μας χρειάζεται! Το βρήκε ο αστροπελέκις! Βουλωμένο γράμμα διαβάζει ο άτιμος! Θα μας ανάψει σε λίγο και το δέντρο με τα λαμπιόνια στο Σύνταγμα και ολοκληρωθήκαμε ως πρωτεύουσα!

Βρε επαναλαμβάνουμε: Έχει περπατήσει ο άνθρωπος στο city; Που θέλει και ποδήλατο! Κάνε ρε δημαρχάρα μια βόλτα στη Μητροπόλεως, στην Κολοκοτρώνη, στη Φιλελλήνων, έξω από τα McDonald’s έχεις δει πώς είναι; Στη Σταδίου; Βρωμάει και ζέχνει! Αντε λοιπόν να δεις τι μαυρίλα είναι παντού, τι βρωμιά και μετά τράβα και πάρε μια ηλεκτρική σκούπα από το σπίτι σου και ρούφαγε! Θα σου βουλώσει το μηχάνημα από την μπίχλα! What the fuck δηλαδή είναι να τρελαίνεσαι με την απόλυτη αδιαφορία!

Φανταστείτε τον δηλαδή τούτον στο σπίτι του, κάντε το εικόνα: έχει ανάψει τα λαμπιόνια, το έχει φωτίσει χριστουγεννιάτικο… και δεν έχει βάλει πρώτα μία σκούπα! Σαν τις τσαπατσούλες τις βρωμιάρες τις νοικοκυρές που τα καταχωνιάζουν κάτω από το κρεβάτι! Απέξω κούκλα και από μέσα πανούκλα! Ε ρε δήμαρχος που μας έλαχε! Τα εύγε μας ποιον ψηφίζουμε!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά γιατί τα έχουμε πάρει στο κρανίο!

Comments are closed.