Στην ΑΡΓΟΣ Α.Ε η διανομή του νέου μηνιαίου περιοδικού ZERO

Άργος - ZERO

Δελτίο Τύπου:  Ο τελευταίος μήνας του έτους, ξεκινά για την Άργος Α.Ε ακόμη πιο αισιόδοξα!
Από αυτή την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου και κάθε 1η Πέμπτη του μήνα, το περιοδικό ZERO θα βρίσκεται σε όλα τα περίπτερα της χώρας από το Δίκτυο Διανομής μας.
Πρόκειται για μία νέα εκδοτική πρωτοβουλία, του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, που σκοπό έχει να αλλάξει τα δεδομένα στην ενημέρωση, καλύπτοντας τεκμηριωμένα, σειρά εξελίξεων στο χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, των εθνικών θεμάτων και της διεθνούς σκηνής. Τεχνολογία, τάσεις, τέχνες και αθλητικά εμπλουτίζουν ακόμη περισσότερο το ήδη πλούσιο υλικό του, φιλοξενώντας ταυτόχρονα ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις προσώπων.

Διαβάστε αύριο:
– Δύο εκλογές, μία χρεοκοπία και ένας πόλεμος. Η Τουρκία ετοιμάζεται, η ελληνική ηγεσία έχει ενημερωθεί, οι ημερομηνίες έχουν «κλειδώσει».

– Το μεγάλο μυστικό σε κοινή θέα. Φόροι 20-40 δις. Σε «μαύρο χρήμα» του εξωτερικού από την απόλυτη λίστα. Γιατί όποιος είναι Κυβέρνηση από το Σεπτέμβριο και μετά μπορεί να λύσει το δημοσιονομικό.

– Ελληνικοί υδρογονάνθρακες. Πού βρίσκονται και πόσο αξίζουν οι χάρτες.

– Παράνομη μετανάστευση. Η πραγματική εικόνα. Οι αριθμοί που κρύβουν – Η αλήθεια που δεν λένε.

Ακόμη, συνεντεύξεις και πολλά άλλα, αύριο στο πρώτο ZERO που θα βρείτε σε όλα τα περίπτερα από το Πρακτορείο Διανομής Τύπου της Άργος.

Από όλους εμάς, ευχόμαστε από καρδιάς στην ομάδα του νέου αυτού εγχειρήματος καλή επιτυχία και καλές πωλήσεις!

Comments are closed.