Η ουρανοκατέβατη καταξίωση

Καινούργιου - Γιάμαλη

…και οι τσιμεντόλιθοι της Γιάμαλη

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

 

Ντάξει, κοσμοϊστορικές αλλαγές στην ΕΡΤ! Guess ποιους κάναμε watch στην «Αίθουσα σύνταξης» και ξαφνιαστήκαμε, θετικά ομολογουμένως! Θέμο Αναστασιάδη, Δούκισσα Νομικού και Κατερίνα Καινούργιου! Σόκι; Ε, δεν μας είχε συνηθίσει η κρατική σε τέτοια πλάνα…

Το απόσπασμα που έπαιξε η απογευματινή εκπομπή της ΕΡΤ, ήταν με τη συνέντευξη του Κώστα Καραμανλή του junior στο «Όλα ξεκόλλα»… Και άναψε η κουβέντα στο πάνελ! Στα αξιοσημείωτα, η προτίμηση του Κοτρώτσου στη Νομικού, που θα την ήθελε στην Αίθουσα Σύνταξης (!) αλλά και τα νεύρα της Γιάμαλη με τον Θέμο και την εφημερίδα του… Πού να δείτε εκνευρισμό το woman, χτύπαγε από την τσατίλα τα δάχτυλα της!

Όλα

Και ευτυχώς που ο presenter Νίκος Παναγιωτόπουλος μετά από προτροπή του Κοττάκη να την καλέσει ο Θέμος στο Όλα, την έσωσε και τη μάζεψε, διότι ήταν έτοιμη ξεκινώντας να λέει «δεν θα πάω»… να σολάρει και να βγάλει τα εσώψυχα της! Καλέ τι της κάνατε εκεί στο newspaper και βγάζει αφρούς; Αυτήν αν την αφήσεις να τα μπουμπουνίσει, θα εκτοξεύσει τσιμεντόλιθους!

Και δεν ήταν το μόνο εντυπωσιακό που έπαιξε η «Αίθουσα Σύνταξης», έβγαλε επίσης τη selfie της Καινούργιου με τον ΓΑΠ! Αφασία! Άντε να είσαι Καινούργιου και να κάνεις watch τη φάτσα σου με λογότυπο της ΕΡΤ… Ντουβρουτζάς θα της ήρθε από την ουρανοκατέβατη καταξίωση!

Καινούργιου

Στα σοβαρά πάντως guys μου, η εκπομπή της ΕΡΤ Αίθουσα Σύνταξης γίνεται όλο και καλύτερη… Διότι πολύ απλά παίζει ό,τι συζητείται, χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς ταμπού. Και αυτό την κάνει ελκυστική στα μάτια των viewers! Απλά!

ΥΓ. Τι… μοιράστηκε η Νικόλ Λειβαδάρη μετά από όλα αυτά με τη Γιάμαλη; Τη σκούντηξε και της έδειξε το κινητό της!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume!)

Comments are closed.