Παραλίγο να μην κυκλοφορήσει το ΒΗΜΑ!

Ψυχάρης - ΔΟΛ

Δεν υπήρχαν τα εκτυπωτικά έξοδα!

Μεγαλύτερη απόδειξη για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στο ιστορικότερο και μεγαλύτερο μηντιακό συγκρότημα της χώρας είναι ότι λίγο έλειψε να μην κυκλοφορήσει το ΒΗΜΑ αυτής της Κυριακής όχι εξαιτίας κάποιας απεργιακής κινητοποίησης, αλλά επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο το ποσό ούτε που απαιτήθηκε για τα εκτυπωτικά έξοδα της εφημερίδας.

Τελικά στο παρά ένα κυριολεκτικά βρέθηκε κάποια λύση και η εφημερίδα τυπώθηκε. Από το ρεπορτάζ που κάναμε προέκυψε το εξής ενδιαφέρον. Αν και την εκτυπωτική μονάδα της Ιριδας κατέχουν από κοινού σε ποσοστό 50-50 ο Πήγασος και ο ΔΟΛ κάτι φαίνεται ότι έχει προκύψει στην αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών εκεί όλα αυτά τα χρόνια και το management στην Ιριδα έχει περάσει αποκλειστικά στην πλευρά Μπόμπολα η οποία διεμήνυσε ξαφνικά στον ΔΟΛ ότι για να τυπωθεί το ΒΗΜΑ αυτή την Κυριακή θα έπρεπε να καταβληθεί προκαταβαλικά κάποιο ποσό το οποίο ο ΔΟΛ δεν μπορούσε να διαθέσει. Ακούγεται ότι το ποσό αυτό ήταν της τάξης των 100-150 χιλιάδων ευρώ και ότι την τελευταία στιγμή τα στελέχη του ΔΟΛ κατάφεραν να βρουν τα χρήματα για να τυπωθεί το ΒΗΜΑ. Τα σχόλια περιττεύουν φυσικά…

ΥΓ: Κατά τα λοιπά σε λίγες μέρες θα πρέπει ο ΔΟΛ να καταβάλλει περίπου 2 εκ. ευρώ σε μισθούς και δώρο Χριστουγέννων και άγνωστο ποσό σε λοιπές υποχρεώσεις με τους συνδικαλιστές της ΕΣΗΕΑ να έχουν αναφέρει στην τελευταία γενική συνέλευση ότι το ποσό αυτό ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ύψος των 8 εκ. Μάλλον θα πρέπει όλοι οι Αη Βασίληδες του σύμπαντος να συρρεύσουν φέτος στη Μιχαλακοπούλου για να καταφέρει ο Ψυχάρης να κρατήσει όρθιο τον ΔΟΛ!

Comments are closed.