Τέρμα στο ταμπού της ενημέρωσης από τον Κυριακού

Κυριακού

Από την εποχή της καχυποψίας στη στήριξη…

Μπορεί η ενημέρωση να μην ήταν ποτέ το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1, ενώ ο Θοδωρής Κυριακού να την έβλεπε επιχειρηματικά με καχυποψία… Ωστόσο το τελευταίο διάστημα σαν να έχει βαλθεί να διαψεύσει την παράδοση!

Κάτι η επιστροφή Μιχελάκη… Κάτι οι συζητήσεις με Χατζηνικολάου που όπως όλα δείχνουν θα έχουν αίσιο τέλος… Ο Θοδωρής Κυριακού – σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα έχει αποφασίσει να κάνει την έκπληξη στην ενημέρωση! Και δεν αναφερόμαστε σε κάποια έξυπνα τρικ.. αλλά στην ουσία, με την έννοια ότι έχει αποφασίσει να τη στηρίξει και κυρίως να την ενισχύσει.

Η κίνηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου το επιβεβαιώνει, δεδομένου ότι πρόκειται για στρατηγικού χαρακτήρα απόφαση… αφού ο ΑΝΤ1 μοιραία θα μπει δυνατά στο κάδρο της ενημέρωσης και μάλιστα με παρεμβατικό τρόπο.

Αυτό σημαίνει ότι το δελτίο θα αλλάξει σημαντικά, προκειμένου να υπηρετήσει από άλλη σκοπιά πλέον την ενημέρωση της κοινής γνώμης και φυσικά για να ταιριάξει στο προφίλ του Νίκου Χατζηνικολάου.

Παράλληλα από τα μέσα Ιανουαρίου, όπως έχουμε αναφέρει και σε πρόσφατο ρεπορτάζ ο ΑΝΤ1 θα αλλάξει lead in για να βοηθήσει το δελτίο ειδήσεων που κινείται εξαιρετικά χαμηλά σε ποσοστά τηλεθέασης για τα δεδομένα του σταθμού, τοποθετώντας κάποια σειρά ή τηλεπαιχνίδι… Ενώ με την προσθήκη στο πρόγραμμα του της εκπομπής “Ενικός”, ενός κλασικού δηλαδή talk show, συμπληρώνει το κενό στην ενημέρωση… και τοποθετείται πια σε διαφορετική βάση απέναντι στον ανταγωνισμό.

Comments are closed.