Πολιτικά “παράθυρα” χωρίς σχολιαστές στο νέο δελτίο του ANT1;

Χατζηνικολάου

 

Μπορεί να προκάλεσε απορία το νέο τρέιλερ του Νίκου Χατζηνικολάου για το νέο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αναφέροντας ότι από τις 30 του μηνός θα μεταδίδονται μόνο ειδήσεις… σαν να μη μετάδιδε ειδήσεις πριν ή σαν να μη μεταδίδουν ειδήσεις τα υπόλοιπα δελτία… αλλά αυτό όμως είναι και η επιτυχία ενός τρέιλερ όταν καταφέρνει να συζητείται και να αποσπά την προσοχή!

Πέρα λοιπόν από το τρέιλερ… ως προς την ουσία της δομής και κυρίως της φυσιογνωμίας του νέου δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 που θα παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου… προκύπτει ότι θα βασίζεται έντονα στην πολιτική επικαιρότητα και στις συνεντεύξεις πολιτικών που θα αντιπαρατίθενται στα “παράθυρα” του δελτίου, κάτι που αποτελεί και προνομιακό πεδίο του δημοσιογράφου, αφού κατά κοινή ομολογία είναι ο καλύτερος στις τηλεοπτικές πολιτικές συνεντεύξεις.

Ταυτόχρονα θα αξιοποιήσει όπως είναι φυσικό τους ρεπόρτερ του καναλιού, από τον Νίκο Ρογκάκο έως την Στεφανία Μουρελάτου… Ενώ δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν στο νέο δελτίο θα συμμετέχουν μόνιμοι σχολιαστές… όπως συνήθιζε ο Νίκος Χατζηνικολάου να φιλοξενεί σε δελτία που παρουσίαζε στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι προς το παρόν δεν έχει ακουστεί κανένα όνομα… που σημαίνει ότι πιθανότατα η διοίκηση του καναλιού δεν επιθυμεί να αυξήσει το budget… και ως εκ τούτου να ποντάρει στην αύξηση της τηλεθέασης αυστηρά στο κύρος του Νίκου Χατζηνικολάου. και στη στροφή του δελτίου στην πολιτική επικαιρότητα με τον επιτυχημένο τρόπο που το κάνει ο δημοσιογράφος.

Comments are closed.