Φτάνει η στοχοποίηση

ΕΡΤ

Το τελευταίο διάστημα κλιμακώνονται οι ανοίκειες επιθέσεις σε βάρος των εργαζομένων στην ΕΡΤ

 

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, που δεν έχουμε διστάσει δημοσίως να αναδείξουμε στρεβλώσεις λειτουργίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και να κάνουμε και την αυτοκριτική μας, δεν πρόκειται να σιγήσουμε σε ύβρεις και αήθεις χαρακτηρισμούς.

Το ακούσαμε κι αυτό, να αποκαλούνται οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ “καθίκια” από τον Θεόδωρο Πάγκαλο που τρία χρόνια μετά, με θράσος, επιχαίρει για το μαύρο στην ΕΡΤ. Με ποιο ρόλο ο κ. Πάγκαλος επιτίθεται στους εργαζόμενους της ΕΡΤ με χυδαίους χαρακτηρισμούς;
Φτάνει!!! Τόσα χρόνια εσείς και άλλοι εκπρόσωποι του πολιτικού συστήματος χρησιμοποιήσατε, απαξιώσατε, λοιδορήσατε και φιμώσατε τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Να καταστήσουμε επίσης σαφές ότι το μήνυμα “ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ μας επιτέλους να κάνουμε τη δουλειά μας” δεν αποτελεί άλλοθι για κανέναν -ούτε για τον διευθυντή του γραφείου τύπου της ΝΔ, Μακάριο Λαζαρίδη- και σε καμία περίπτωση δεν προσφέρεται για οικειοποίηση και δικαίωση.

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ δε θα σταματήσουμε να δηλώνουμε ότι θα μας βρείτε απέναντι σε κάθε προσβολή και κάθε προσπάθεια άμεσης ή έμμεσης χειραγώγησης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων της ΕΡΤ
Χρύσα Παπασταύρου – Μαρία Γεωργίου

Comments are closed.