Ο Δένδιας μάλωσε δημοσιογράφο της “Καθημερινής” γιατί είχε την άποψη του

…και όχι αυτή του Αλαφούζου! 

ΒΙΝΤΕΟ

 

Πέτρος Παπακωνσταντίνου - Δένδιας

Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία και δυσκολεύονται, πια, να κρατήσουν ακόμη και τα προσχήματα! Αυτό που διέπραξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας στον αέρα της ΕΡΤ είναι πραγματικά ασύλληπτο!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Δένδιας έβαλε… χέρι σε δημοσιογράφο γιατί εξέφρασε την προσωπική του άποψη και δεν ακολούθησε τη γραμμή του αφεντικού του!

Ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου, δημοσιογράφος της εφημερίδας “Καθημερινή” έκανε το… σφάλμα να πει κατά τη διάρκεια της εκπομπής Focus στην ΕΡΤ ότι για την άσχημη εικόνα στο κέντρο της Αθήνας ευθύνεται η οικονομική κρίση και όχι η ελλιπής αστυνόμευση.

Αυτό που ακολούθησε είναι μάλλον πρωτοφανές ακόμη και για στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας! Ο Δένδιας μάλωσε τον δημοσιογράφο και του τόνισε ότι η γραμμή του αφεντικού του (εν προκειμένω του Αλαφούζου) είναι διαφορετική!

Με λίγα λόγια, ο Δένδιας είπε ότι οι δημοσιογράφοι μπορούν, απλώς, να είναι παπαγάλοι του αφεντικού τους και δεν έχουν το δικαίωμα να έχουν γνώμη και άποψη.

Αυτή είναι η άποψη που έχουν στη Νέα Δημοκρατία για την ελευθερία του Τύπου και τη δημοκρατία γενικότερα… Να τους χαίρεται ο Κυριάκος που το παίζει και… κεντρώος!

Αξιοσημείωτο είναι, πάντως, ότι ο Δένδιας είπε αυτά τα απαράδεκτα πράγματα στην ΕΡΤ. Που είχε κλείσει φασιστικά η κυβέρνηση στην οποία ήταν υπουργός.

Aλήθεια, κύριε Δένδια, εμάς εδώ Στο ΧΩΝΙ μας επιτρέπετε να γελάμε με τη δημοσκόπηση που έβγαλε σήμερα ο Αλαφούζος ή θα μαλώσετε και εμάς;

Καμαρώστε έναν δημοκράτη που σπεύδει να συνετίσει τον δημοσιογράφο που έφυγε από τη γραμμή του Αλαφούζου στο (θλιβερό) βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή toxwni.gr

Comments are closed.