Εντυπωσιακή η πρεμιέρα του νέου δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ

 

Παναγιωτόπουλος

Ό,τι πιο σύγχρονο και φρέσκο διαθέτει στο σύνολό της η ελληνική τηλεόραση

Εντυπωσιακό, σύγχρονο και λειτουργικό το νέο στούντιο των ειδήσεων της ΕΡΤ… με τρεις τεράστιες οθόνες… με ωραία χρώματα και κυρίως εξαιρετικά γραφικά και πολλές εκπλήξεις, όπως στο αποκλειστικό με Γιάννη Αντετοκούμπο και Νίκο Γκάλη να απεικονίζονται μέσα στο στούντιο!

Όλα καινούργια στην πρεμιέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων… με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στην παρουσίαση να είναι το νέο πρόσωπο που συμβολίζει ταυτόχρονα και το νέο που γεννιέται στην ΕΡΤ… Μια ΕΡΤ πλουραλιστική, πολυφωνική και ελεύθερη σε όλες τις απόψεις και τα ρεύματα.

Επιτέλους μετά από πολύ καιρό η δημόσια τηλεόραση είναι αντικείμενο συζήτησης και ξεχωρίζει για το αποτέλεσμα της δουλειάς των εργαζομένων της που αποτυπώθηκε με καταπληκτικό τρόπο στη διάρκεια του νέου δελτίου!

Ενός δελτίου με πλούσια θεματογραφία, ζωντανές συνδέσεις με τους ανταποκριτές της ΕΡΤ σε Ευρώπη και Αμερική να δίνουν το στίγμα των εξελίξεων μετά το κρίσιμο Eurogroup… αλλά και μια σφιχτή δομή, γρήγορη, με τον παρουσιαστή να υπηρετεί άψογα το νέο concept κινούμενος συνεχώς μέσα στο στούντιο, συνεπικουρούμενος από τους ρεπόρτερ.

Φυσικά στα νέα στοιχεία του δελτίου η ένταξη σχολιαστών… με την Κατερίνα Ακριβοπούλου να σχολιάζει την επικαιρότητα και να αποτιμά το αποτέλεσμα του Eurogroup… και βέβαια η συνέντευξη της ημέρας με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο να απαντά στα ερωτήματα του παρουσιαστή.

Συμπέρασμα: ίσως το νέο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο να είναι ό,τι πιο σύγχρονο και φρέσκο, τόσο από άποψη εικόνας όσο και περιεχομένου, έχει να επιδείξει σε αυτή τη φάση η ελληνική τηλεόραση που ταλαιπωρείται από τη μονοτονία και την έλλειψη δημιουργικής φαντασίας!

Comments are closed.