Πολιτική κόντρα στο «Ακραίως»

Πολιτική κόντρα στο «Ακραίως»

Εκατέρωθεν «πυρά» Πέρκα, Κεραμέως, Καϊλή για τη διαπραγμάτευση

Εκατέρωθεν πυρά εξαπέλυσαν η Π. Πέρκα (ΣΥΡΙΖΑ), Ν. Κεραμέως (ΝΔ) και η Εύα Καϊλή (Ευρωβουλευτής) στην εκπομπή Ακραίως του ΣΚΑΪ, με τον Τάκη Χατζή, με αφορμή την πορεία της διαπραγμάτευσης, για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης.

Όπως τόνισε η Νίκη Κεραμέως, «Η κυβέρνηση είτε δεν θέλει ούτε δεν μπορεί. Η κυβέρνηση ακολουθεί λάθος μίγμα πολιτικής».

«Οι πολίτες δεν βλέπουν φως στο τούνελ», υπογράμμισε. Η απάντηση της κ. Πέρκα ήταν άμεση τονίζοντας πως: «Δεν αξιοποιήθηκε τίποτα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας τα προηγούμενα χρόνια». «Φτάσαμε σε αυτό το σημείο λόγω νεοφιλελεύθερων πολιτικών», υπογράμμισε.

Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή τόνισε με τη σειρά της πως «Στις Βρυξέλλες είναι ευχαριστημένοι με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δέχεται τα πάντα και υπογράφει τα πάντα». Ενώ επεσήμανε πως: «Το μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας έχει υποτάξει τελείως. Ο Τσίπρας προσπαθεί να κάνει τη λιτότητα αιώνια».

«Η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει τη διαπραγμάτευση με στοιχεία και επιχειρήματα», είπε η κ. Πέρκα. Η υπερφορολόγηση έρχεται από τη φοροδιαφυγή που υπήρχε τόσα χρόνια». «Στόχος να βγει η χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια», υπογράμμισε. «Πρέπει να επιμείνουμε μέχρι τελευταία στιγμή για τα αντίμετρα», τόνισε.

Comments are closed.