Δικηγόροι και GRAND THORTON επέβαλαν τη μετάδοση διαφημίσεων από το MEGA

Mega logo

Διαφορετικά θα εξευτελίζονταν στο Δικαστήριο με την DIGEA και δεν μπορούσε να συνταχθεί business plan

Στην αρχή στοχοποίησαν την DIGEA, επειδή διεκδικούσε τις οφειλές της από το MEGA, προκειμένου να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία, αλλά και την ισορροπία του τηλεοπτικού τοπίου… Και στη συνέχεια αποφάσισαν μόνοι τους να κατεβάσουν το διακόπτη και να μη μεταδίδουν διαφημίσεις… Κάνοντας στην ουσία μόνοι τους, αυτό για το οποίο κατηγορούσαν τον Πάροχο!

Η κραυγαλέα ανακολουθία όμως, – εν όψει μάλιστα και της εκδίκασης της υπόθεσης την άλλη εβδομάδα, είχε διάρκεια λίγα 24ώρα… αφού τελικά αποφασίστηκε να επιτραπεί η μετάδοση των διαφημίσεων… για να μπορούν – τουλάχιστον, να σταθούν στο Δικαστήριο και να μην εξευτελιστούν!

Η αλλαγή όμως της στάσης και η επαναφορά των διαφημίσεων – σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν αποτέλεσμα και της παρότρυνσης της ανεξάρτητης εταιρίας GRANT THORNTON που έχει αναλάβει για λογαριασμό των τραπεζών να συντάξει – μέσα σε εύλογο χρόνο, ένα νέο business plan για το MEGA… με το επιχείρημα ότι αν δεν υπάρχουν διαφημίσεις δεν θα υπάρχουν και έσοδα! Ως εκ τούτου θα ήταν αδύνατον να αποδείξουν στο υπό σύνταξη business plan ότι το κανάλι μπορεί να είναι βιώσιμο!

Απίστευτα πράγματα… ενδεικτικά όμως της κατάστασης που έχει περιέλθει ο σταθμός!

Comments are closed.