Όταν νομίζεις ότι είσαι η κοινωνία

Λιάγκας - Μητσοτάκης

Άνετα το χάνεις και λες μ@λακίες

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

 

Νταξει η παρλαπίπα φέτος του Λιάγκα δεν έχει προηγούμενο. Η completely αποδόμηση του! Προφανώς οι προσωπικές του αναταραχές, η πολύ κακή παρουσίαση στο ούτως ή άλλως προβληματικό Lucky room, αλλά και το Rising star που χάνει στην αναμέτρηση με το Survivor τον έχουν κάνει… ομίχλη. Από τη θολούρα του δεν ξέρει τι μπουμπουνάει!

Μες στην ευστοχία ο άτιμος
Μόνο αστεία μπορεί να δει κανείς τη δήλωση του προ ημερών στη ραδιοφωνική του εκπομπή που είχε αναρωτηθεί ειρωνικά, πώς γίνεται να κάνει 63% το Survivor και κανείς από τους τρεις (εννοούσε τον ίδιο και τους δύο συνεργάτες του στο radio) να μην το έχουν δει!

Το 63% που λέγαμε…
Και μόλις λίγες ώρες μετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης guys μου απαντούσε στο Facebook για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Να ειρωνεύεσαι τα νούμερα και την απήχηση και μόλις ώρες μετά, να δέχεται ερώτηση στα social media ο πρόεδρος της ΝΔ για το παιχνίδι! Και να την απαντάει! Και today ξανά να κυκλοφορεί βίντεο όπου συζητάνε για το Survivor στο δείπνο στο Ηράκλειο! Όπου ο Μητσοτάκης πρότεινε και παίχτη ακόμα, τον Κεφαλογιάννη!

Χαλάρωσε
Α ρε Λιάγκα! Δεν είσαι η κοινωνία presenter μου. Ένα πρωινό έκανες όπου με επιτυχία έβγαλες τη δική σου κλειδαρότρυπα, ο κόσμος γούσταρε και σε αποθέωσε. Μέχρι εκεί! Μην τρελαίνεσαι δηλ νομίζοντας ότι είσαι το κέντρο του universe… Καμία σχέση!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume!)

Comments are closed.