Από Λάρισα σήμερα οι Ειδήσεις των 19:00

Οι Ειδήσεις των 19:00 της ΕΡΤ3 σήμερα από Λάρισα

…της ΕΡΤ3 

 

Οι Ειδήσεις της ΕΡΤ3 στις 19.00, μεταδίδονται σήμερα από τη Λάρισα, με όλη την ειδησεογραφία της ημέρας και έμφαση στα νέα της Θεσσαλίας.

Από το κέντρο της Ελλάδας, την πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, η ΕΡΤ3 εγκαινιάζει την μετάδοση του δελτίου ειδήσεων από μια διαφορετική πόλη. Οι Ειδήσεις της ΕΡΤ3 δίνουν βάρος στην ελληνική περιφέρεια, αναδεικνύοντας τα νέα απ’ όλες τις γωνιές της πατρίδας μας.

Στο Δελτίο Ειδήσεων στις 19.00, δείτε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη μεγαλύτερη σήραγγα των Βαλκανίων στα Τέμπη, που πρόκειται να εγκαινιαστεί σε λίγες ημέρες και τις επιπτώσεις της. Γνωρίστε το μέρος όπου γεννήθηκε η ελληνική φέτα και τι δηλώνει στην ΕΡΤ3 ο Ευρωπαίος Επίτροπος για το μέλλον της. Μάθετε ποια αγροτική παραγωγή της Θεσσαλίας νίκησε την κρίση, αναδεικνύοντας την Ελλάδα στην 9η θέση παγκοσμίως.

Δείτε το πως ένας Λαρισαίος φοιτητής, βραβευμένος από την Google, ετοιμάζει μια νέα διαδικτυακή εφαρμογή με παγκόσμιο αντίκτυπο και ενημερωθείτε για τη νέα μορφή που πρόκειται να αποκτήσει το κέντρο της Λάρισας, αλλά και για όλη την επικαιρότητα από τη Θεσσαλία. Μαζί, όλες οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας στην πολιτική, την οικονομία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, με έμφαση στη Θεσσαλονίκη και την ελληνική περιφέρεια.

Η Λάρισα και η Θεσσαλία έχουν το δικό τους ίχνος σήμερα στο ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ3. Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Καθημερινά κι απλά» (09.00-12.00) οι εξελίξεις για τους εκατοντάδες ανέργους της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Λάρισα», στο Δελτίο Ειδήσεων στις 13.00 η επικείμενη έλευση του Φυσικού Αερίου στη Βόρεια Θεσσαλία και τι λέει ο δήμαρχος Τυρνάβου για την προετοιμασία του, στην ενημερωτική εκπομπή «Επι-κοινωνία» (16.00-17.30), μια αποκαλυπτική έρευνα για την ρύπανση στον Πηνειό και την αντιμετώπισή του, ενώ στον «Κόσμο των Σπορ» (18.00-18.45) μιλά ο προπονητής της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης. Δείτε τον καιρό για την Λάρισα και την υπόλοιπη Ελλάδα, όπως τον παρουσιάζει ο Σάκης Αρναούτογλου (18.45-19.00).

Comments are closed.