Πώς η VODAFONE έχασε από την WIND τη χορηγία στο SURVIVOR

 

vodfone - wind

Δεν έχουν τελειωμό οι ιστορίες και τα παρασκήνια που έρχονται στο φως για το Survivor που κάνει θραύση και έχει εκτοπίσει κάθε ανταγωνιστή.

Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας γράφαμε για τις μειώσεις στα τιμολόγια που ζητάνε οι διαφημιστές από ΑΝΤ1 και ALPHA, μετά την επιτυχία του reality επιβίωσης στον ΣΚΑΙ (εδώ)… Ενώ σήμερα μαθαίνουμε ένα ακόμη juicy περιστατικό, εφάμιλλο της ατυχίας του STAR να χάσει το παιχνίδι μέσα από τα χέρια του, εξαιτίας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες που ακυρώθηκε!

Λέγεται λοιπόν ότι πριν ξεκινήσει το Survivor… αναζητώντας οι υπεύθυνοι χορηγούς για το παιχνίδι… απευθύνθηκαν μεταξύ άλλων και στην εταιρία VODAFONE. Η γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας όμως αρνήθηκε την πρόταση χορηγίας, διότι όπως αναφέρθηκε δεν πίστευε το παιχνίδι… θεωρώντας ότι είναι ξεπερασμένο, ότι δεν θα κάνει νούμερα και γενικότερα ότι δεν θα είχε καμία τύχη «απέναντι» από το δοκιμασμένο πρόγραμμα των ανταγωνιστών του στο prime time!

Βέβαια ατύχησαν στις προβλέψεις τους, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να απευθυνθούν στην WIND η οποία αποδέχθηκε την πρόταση χορηγίας και ήδη όπως έχουμε δει, έχει αναλάβει τα έπαθλα επικοινωνίας… με τους πρώτους κερδισμένους την ομάδα των «Διασήμων» που την περασμένη εβδομάδα είχε την τύχη να δει φωτογραφίες και να διαβάσει μηνύματα αγαπημένων τους προσώπων!

Comments are closed.