Formula 1: Γκραν Πρι Αυστραλίας 2017

FORMULA 1: το Grand prix Ινδίας σε απευθείας μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, στις 15:00 στην  ΕΡΤ2

 

H αναμονή τελείωσε. Η νέα εποχή της Formula 1 με τα πιο εντυπωσιακά και γρήγορα μονοθέσια αρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο στη Μελβούρνη με το Γκραν Πρι της Αυστραλίας.

Δέκα ομάδες θα παλέψουν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 με μονοθέσια που η FIA έχει υποσχεθεί ότι θα είναι έως και πέντε δευτερόλεπτα ταχύτερα στο γύρο απ’ αυτά του 2016.

Οι πρώτες απαντήσεις για το ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες των ομάδων και πού τοποθετούνται στην κατάταξη, θα δοθούν στις 25 και 26 Μαρτίου στις δοκιμές και στον αγώνα του Γκραν Πρι της Αυστραλίας.

Το Γκραν Πρι της Αυστραλίας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 στις 15:00, από τις συχνότητες της ΕΡΤ2, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr. Μία ώρα νωρίτερα (στις 14:00), θα προηγηθεί η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου.

Στα μικρόφωνα, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένοι στο στούντιο, ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος, γνωστός και ως «Ιαβέρης jr» και η δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχαήλ.

Comments are closed.