Η ΠΟΣΠΕΡΤ στηρίζει τους εργαζόμενους σε MEGA – ΔΟΛ

Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε κρίση στα ΜΜΕ, τηλεόραση και ραδιόφωνο, η ΠΟΣΠΕΡΤ στέκεται δυναμικά αλληλέγγυα στους συναδέλφους μας εργαζόμενους στα ιδιωτικά ΜΜΕ που εδώ και πολύ καιρό ζουν την απόλυτη ανθρωποφαγία και εργάζονται, όσοι εργάζονται, μέσα στην ανασφάλεια, το ψέμα, την απληρωσιά και τη μη τήρηση των εργασιακών δικαιωμάτων τους από τους μεγαλοϊδιοκτήτες των θαλασσοδανείων, τους εκμαυλιστές των συνειδήσεων και τους στυλοβάτες της διαφθοράς.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στηρίζει τα σωματεία μέλη της σε όλη την Ελλάδα και το δίκαιο του αγώνα τους, όπως και τώρα που η ΕΤΙΤΑ εξήγγειλε νέο γύρο δυναμικών κινητοποιήσεων, διεκδικώντας το αυτονόητο, την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων και την επαναφορά του MEGA στην κανονικότητα.

*Οι εργαζόμενοι του MEGA, απλήρωτοι εδώ και 9 μήνες, συνεχίζουν να εργάζονται χωρίς την αμοιβή τους που θα μπορούσε να τους προσφέρει τα εντελώς απαραίτητα.
*Οι μεγαλομέτοχοι του MEGA συνεχίζουν να αυγαταίνουν την περιουσία τους, να παραμένει η χρηματιστηριακή αξία του λειτουργούντος σταθμού MEGA, να αποπληρώνουν τα δάνειά τους από τα έσοδα του MEGA και τη φιλοτιμία των εργαζομένων, χωρίς κανένα κόστος και «δεν τους καίγεται καρφί» γι’ αυτούς τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, τους οποίους δυστυχώς τους θεωρούν παράπλευρες απώλειες μπροστά στις σκοπιμότητές τους και τα έσοδά τους.
*Οι τραπεζίτες – γνωστοί εκμεταλλευτές της κοινωνίας – είναι δεδομένο ότι μέσα από την απληστία τους δεν καταλαβαίνουν ότι πυροβολούν τα πόδια τους. Σε λίγο καιρό δεν θα διαχειρίζονται τα έσοδα του σταθμού, γιατί χωρίς αυτούς τους εργαζόμενους, δεν θα υπάρχουν έσοδα.
Το MEGA θα γίνει ένα κουφάρι. Δεν έχουν πάρει το μάθημά τους από το ALTER.

Η ΕΤΙΤΑ γι’ αυτούς τους λόγους ξεκινά παράσταση διαμαρτυρίας και στη συνέχεια θα κλιμακώσει τον αγώνα. Καλεί όλους μας :
την Πέμπτη 30/3 στις 12.00 στις εγκαταστάσεις του ΠΗΓΑΣΟΥ (Μπενάκη 5, Χαλάνδρι) και
την Παρασκευή 31/3 στις 12:00 έξω από την ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (Ηρ. Αττικού 12Α, Μαρούσι).

Είναι δεδομένη και συνεχής η συμπαράσταση μας σε αυτούς τους εργαζόμενους που αν και απλήρωτοι συνεχίζουν ενάντια στην αναλγησία των μεγαλομετόχων εργοδοτών τους, που μπροστά στα οικονομικά και προσωπικά τους συμφέροντα, χωρίς την ελάχιστη αξιοπρέπεια και ανθρωπιά, θυσιάζουν κάθε αξία, εκτός από την αξία των μετοχών τους.

Καλούμε επίσης την Κυβέρνηση, να αναλάβει αποτελεσματικές πρωτοβουλίες, ώστε να στηρίξει αυτούς τους εργαζόμενους στην πράξη, τονίζοντας ότι αυτοί οι εργαζόμενοι δεν είναι υπεύθυνοι για όλα όσα συμβαίνουν και δεν θα δεχτούν και δεν τους αξίζει να είναι αυτοί και οι οικογένειές τους τα θύματα.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ θα σταθεί δίπλα και μαζί με τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους στο MEGA και όπου αλλού χρειαστεί, ενάντια στα συμφέροντα, στις δολοπλοκίες και στα σχέδια των καναλαρχών εργολάβων της ενημέρωσης.

Στηρίζουμε τις όποιες αγωνιστικές κινητοποιήσεις της ΕΤΙΤΑ για το MEGA.
Απαιτούμε άμεσες λύσεις τώρα και πληρωμή δεδουλευμένων.

Comments are closed.