Ο έρωτας της χρονιάς

Γιάννης ΣπαλιάραςΟρέστης Τσαγκ

Μπορεί ο έγκριτος ΒΗΜΑτοδότης να κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή της κοινής γνώμης από την αρχή της εβδομάδας με το επικείμενο διαζύγιο της χρονιάς… Το Survivor όμως ανέδειξε τον έρωτα της χρονιάς! Ανάμεσα στον πρώην Διάσημο και νυν Μαχητή Γιάννη Σπαλιάρα και τον πολυπράγμονα ομόσταυλο του Ορέστη Τσαγκ!

Ο… έρωτας των δυο ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Ο Σπαλιάρας αμέσως με το που μετακινήθηκε στο στρατόπεδο των Μαχητών μαγεύτηκε από τον Θεσσαλονικιό κινέζο και αφού ξεκαθάρισε ότι είναι στρειτ όταν τον ρώτησε “Εχεις κοπέλα ή σ’ αρέσουν τα αγόρια”… Στη συνέχεια τον πήρε υπό την προστασία του… κλέβοντας τον απο τον Πάνο που αποχώρησε με την πικρία ότι ο Σπαλ τον πήρε μέσα από τα χέρια του!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ως παλιά καραβάνα, άρχισε να τονώνει το ηθικό του… λέγοντας του Ορέστη όταν βγει από το παιχνίδι με τη δημοφιλία που έχει αποκτήσει… εύκολα θα εκτοπίσει τον αειθαλή Μπουτάρη από τον δημαρχιακό θώκο και θα πάρει τη θέση του στο Δήμο της Θεσσαλονίκης!

Ο έξυπνος και κυρίως έμπειρος Σπαλ όμως, δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτά… άρχισε να φροντίζει τον συμπαθή κινέζο, να τον προπονεί, να του δίνει συμβουλές για τα αθλήματα… μοιράστηκε μαζί του τα μυστικά των Διασήμων… μέχρι που τον έβαψε στα χρώματα του πολέμου πριν το αγώνισμα της επικοινωνίας και δεν δίστασε δημόσια να τον αποκαλέσει το πουλεν του!

Ο Θεσσαλονικιός κινέζος, μαγεμένος, αλλά κυρίως κολακευμένος από τη στάση του μιστερ 4000 καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι! Εδωσε το εκατό τοις εκατό του εαυτού του για να νικήσει στα αθλήματα και να κάνει περήφανο τον μέντορα του… Ενώ κάθε φορά που νικούσε σε κάποιο άθλημα, έτρεχε και πηδούσε στην αγκαλιά του, τυλίγοντας τα λεπτά, αλλά δυνατά ποδαράκια του γύρω από την κοκαλιάρικη μέση του Σπαλ!

Ο τελευταίος, χορτασμένος από τη ζωή και λαρτζ καθώς είναι, έδινε απίστευτη δύναμη και κουράγιο στον μικροκαμωμένο οπαδό της αφαιρετικής μεθόδου!

Δεν είναι όμως μόνο η φροντίδα, η προστασία και οι συμβουλές που του χαρίζει καθημερινά, κάνοντας όλους τους υπόλοιπους να ζηλεύουν για την προσοχή που του δίνει… με αποκορύφωμα το ξέσπασμα του Πάνου λίγες ώρες πριν αποχωρήσει, θάβοντας τον στον αντίπαλο Μπο… Βεβαίως πριν ο Σπαλ κάνει το σφάλμα να φορέσει τη γρουσούζικη κοκαλωμένη μπλούζα με τα αστεράκια, με αποτέλεσμα ο Πάνος – ξαφνικά, από τα μπινελίκια να το γυρίσει στις κολακείες!

Επιπλέον ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν δίστασε να εκθειάσει on camera τις αρετές του Τσαγκ παρουσία του λέγοντας χαρακτηριστικα “Δεν τον περίμενα έτσι… νόμιζα οτι δεν θα είχα τίποτα να πω… ότι είναι πολύ διπλωμάτης”. Και τελικά – το έμπειρο μάτι του μοντέλου, αποφαίνεται ότι ο Τσαγκ είναι ο καλύτερος!

Είναι προφανές ότι ο μίστερ 4000 όλο και κάτι παραπάνω βλέπει στο άτριχο πρόσωπο του Κινέζου επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη! Αφού όταν “παντρεύονται” οι μπίζνες, με τη δημοφιλία και την ομορφιά γίνονται θαύματα! Και ο Γιάννης Σπαλιάρας το ξέρει πολύ καλά αυτό… Μένει να το μάθει και η νυχτερινή ζωή της πόλης του Θερμαϊκού!

Comments are closed.