Ο Χατζηπετρής στο απόσπασμα

Βαρδινογιάννης - Μπόμπολας - Ψυχάρης

Αυτός φταίει τελικά για την κατάρρευση των ελληνικών μίντια

Με αφορμή το τελευταίο editorial του Σταύρου Ψυχάρη επανήλθε στο προσκήνιο και το πώς φτάσαμε μέχρι εδώ και το τι λένε οι πρωταγωνιστές της κρίσης στα ελληνικά ΜΜΕ.

Οι εκδότες και οι καναλάρχες λένε μονομπλόκ ότι φταίει η κρίση και όλοι μαζί πάλι μονομπλόκ ότι μαζί με την κρίση φταίει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο μόνος που κάτι ψέλλισε για προσωπικές ευθύνες των μετόχων όσον αφορά το Mega ήταν ο Φώτης Μπόμπολας Το πολιτικό σύστημα μονομπλόκ λέει ότι αυτό δεν ξέρει απολύτως τίποτε ότι δεν είχε κανένα κόμμα σχέσεις με τους εκδότες και τους καναλάρχες, ότι δεν παρενέβαιναν στις τράπεζες για τα δάνεια και η μη νομοθέτηση επί 25 χρόνια για να δοθούν άδειες στα κανάλια οφείλεται σε κάποιους εξωγήινους. Οι τράπεζες λένε ότι δεν έπαιρναν εντολές από τις κυβερνήσεις για τα δάνεια στα ΜΜΕ, ότι όλα αυτά τα δάνεια ήταν συννομα και ασφαλή, αλλά ήρθε η κρίση και προκάλεσε το πρόβλημα. Οι μεγαλοδημοσιογράφοι λένε ό,τι οι προαναφερθέντες. Αλλοι λένε για πολιτικές διώξεις, άλλοι για την κρίση και άλλοι και για τα δύο. Οι ίδιοι δεν ξέρουν τίποτε δεν άκουσαν τίποτε και δεν έκαναν ποτέ προπαγάνδα σε βάρος του ελληνικού λαού για να κερδίζουν οι μηντιάρχες και φυσικά οι ίδιοι πολλαπλά οφέλη. Οι πιο κάτω κλίμακες των δημοσιογράφων δηλώνουν ότι εκείνοι ήταν απλοί υπάλληλοι που εκτελούσαν εντολές για να πάρουν το μεροκάματο οπότε αυτοί δεν φταίνει σε τίποτε και οι ευθύνες είναι αλλού. Πού;

Στον Χατζηπετρή φυσικά που πρέπει να πληρώσει όλα όσα έκανε…

Το είπε άλλωστε με γλαφυρό τρόπο ο αγαπημένος όλων των μήντια τελευταίως Κώστας Σημίτης. «Εγώ όλα καλά τα έκανα και κάπου είχα ακούσει κάτι για διαφθορά, για σκάνδαλα, κακοδιαχείριση αλλά εγώ δεν ήξερα τίποτε και δεν υπήρχε κάποιος λόγος να ασχοληθώ με αυτά. Εγώ έβαλα την Ελλάδα στο ευρώ και έφερα ανάπτυξη και πολλά δις αν τώρα τα έφαγε ο Χατζηπετρής πιάστε τον και εκτελέστετον…»

Comments are closed.