Γνωστός δημοσιογράφος παράτησε το πολιτικό ρεπορτάζ για το Survivor!

Μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι έχει αποφασίσει να γράφει μόνο για αυτό…

Είπαμε το Survivor του 2017 είναι φαινόμενο… δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα και μάλλον ούτε με τα επόμενα! Αυτά μια φορά γίνονται!

Η επιτυχία λοιπόν του φετινού reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ, εκτός του ότι αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης (που εσχάτως είναι της μόδας να αμφισβητούνται)… αποτυπώνεται καλύτερα έξω στην κοινωνία… που όλοι ασχολούνται και συζητούν για αυτό!

Κάποια πράγματα, ανάμεσά τους και το φετινό Survivor, δεν χρειάζονται αποδείξεις ώστε να πεισθεί κανείς για το μέγεθος της επιτυχίας του… Αρκεί να κοιτάξει γύρω του (και γιατί όχι και μέσα του)!

Πάμε παρακάτω. Πριν λίγες εβδομάδες η στήλη «Opinions» της Γ.Δ «φωτογράφισε» (εδώ) μια παρέα από το περιβάλλον της που παρακολουθεί φανατικά το reality… Η ιδιαιτερότητα της εν λόγω παρέας – επειδή υπάρχουν εκατομμύρια παρέες στην Ελλάδα που κάνουν το ίδιο κάθε βράδυ, έγκειται στη σύνθεσή της… Με άλλα λόγια η ΓΔ ήθελε να τονίσει ότι ο τυφώνας Survivor δεν κάνει διακρίσεις, ταξικές, μορφωτικές, πολιτισμικές ή άλλες!

Προς επίρρωση όλων αυτών η παρακάτω είδηση σε μορφή κουίζ: Δεν πάει το μυαλό σας ποιος δημοσιογράφος, μεγαλο-εφημερίδας υπογράφει με ψευδώνυμο όλες τις αναλύσεις για το Survivor στην ηλεκτρονική έκδοσή της!

Ο εν λόγω δημοσιογράφος που είναι γνωστός από το πολιτικό ρεπορτάζ… τα τελευταία χρόνια κάνει κυβερνητικό… έχει φάει τέτοιο σκάλωμα με το reality που παρακολουθεί και ξέρει τα πάντα! Οι δε αναλύσεις του, αλλά και συνολικά τα κομμάτια του κάθε πρωί στο site της εφημερίδας κάνουν θραύση. Τα διαβάζουν όλοι και τα αναπαράγουν όλες οι εκπομπές, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές και φυσικά το Διαδίκτυο!

Είπαμε είναι φαινόμενο!

Comments are closed.