Στην τελική ευθεία ο ΣΚΑΙ24

Σκάι (logo)

Ο φόβος των εκπομπαρχών και το πρόσωπο μπαλαντέρ

Στην τελική ευθεία – λέγεται, ότι είναι το νέο ειδησεογραφικό κανάλι του Φαλήρου με την ονομασία News ΣΚΑΙ24 ή κάπως έτσι! Το κοντρόλ είναι έτοιμο και ο σχεδιασμός προβλέπει το καλοκαίρι να ξεκινήσουν κάποια δοκιμαστικά… για να μπει δυνατά από το Σεπτέμβριο.

Όπως είναι ήδη γνωστό το νέο κανάλι θα είναι αμιγώς ειδησεογραφικό και θα εκπέμπει σε 24ωρη βάση. Στο πρόγραμμά του θα ενταχθούν οι ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΙ, δελτία ειδήσεων και φυσικά κάποιες νέες… Ενώ όπως επίσης είναι γνωστό το νέο κανάλι θα εκπέμπει μέσα από δορυφορικές και Διαδικτυακές πλατφόρμες.

Παρά το γεγονός όμως ότι θα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας και θα δοθούν νέες ευκαιρίες… την γκρίνια δεν θα την αποφύγουν στο Φάληρο, αφού το σύνολο σχεδόν των ήδη υπαρχόντων εκπομπαρχών του καναλιού προτιμά η εκπομπή του να παραμείνει στον ΣΚΑΙ και όχι να μετακομίσει στο νέο κανάλι! Κι αυτό διότι θεωρούν ότι στο νέο κανάλι θα τους βλέπουν λιγότεροι τηλεθεατές!

Αν και ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα μετακομίσουν… Λέγεται ότι η τάση είναι να φύγουν όλες οι εκπομπές για το νέο 24ωρο κανάλι και στον ΣΚΑΙ να μείνουν μόνο τα δελτία και μία με δύο εκπομπές το πολύ!

Τέλος στο νέο ΣΚΑΙ24 ακούγεται ότι θα έχει αυξημένα καθήκοντα ο Γιάννης Αδαμίδης, μέχρι πρότινος αρχισυντάκτης του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων… ένα πρόσωπο που προαλείφεται και για τη θέση του διευθυντή ειδήσεων σε περίπτωση που ο Σταμάτης Μαλέλης πολιτευθεί ή αποχωρήσει.

Comments are closed.