Περισσότερο και από τον Στουρνάρα φοβάται το διασυρμό

Ο εκδότης που πήρε το δάνειο και το έβαλε στην τσέπη…

Περισσότερο και από το κυνηγητό του Στουρνάρα τον φοβίζει να μη διαρρεύσει το όνομά του! Ο λόγος για τον ιδιοκτήτη γνωστής επιχείρησης ΜΜΕ που όπως αποκάλυψε πρόσφατα το Enimerosi24 κατάφερε να εξασφαλίσει δάνειο και αντί να το επενδύσει το έβαλε στην τσέπη ή πιο σωστά το έσπρωξε σε προσωπικές υποχρεώσεις για να βουλώσει «τρύπες» σε εφορία, ληξιπρόθεσμα και λοιπές δαπάνες της οικογένειάς του (εδώ).

Μια κίνηση που προβλημάτισε πρόσωπα του εμπλέκονται στην υπόθεση και διέρρευσαν την πληροφορία… Αφού εκτός από το σκέλος που αφορά στον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος που ελέγχει προσωπικά τη σύμβαση… δημιούργησε την αίσθηση της «απόδρασης»!

Με άλλα λόγια το γεγονός ότι τα χρήματα του δανείου κατευθύνθηκαν αποκλειστικά στην κάλυψη των προσωπικών του υποχρεώσεων, δημιούργησε την εντύπωση ότι θέλει να καλύψει τα νώτα του… απέναντι στον κίνδυνο να «σκάσει» η εταιρία και να βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη!

Σημειώνεται ότι το άνοιγμα της εταιρίας του αγγίζει τα 18 εκ ευρώ… Για αυτό και οι τελευταίες του κινήσεις ερμηνεύονται ως μια προσπάθεια να θωρακίσει την οικογένειά του στο ενδεχόμενο ξαφνικού λουκέτου που θα προκαλέσει ντόμινο ποινικών ευθυνών.

*Το σκίτσο είναι της Έφης Ξένου από ΤΟ ΒΗΜΑ

Comments are closed.