Νέα επίθεση της «Ελευθερίας» στο ΒΗΜΑ για τη συνέντευξη του αμερικανού πρέσβη

…Τους πρόλαβε όμως ο Πρετεντέρης

Για άδειασμα της πρεσβείας των ΗΠΑ στο «ΒΗΜΑ» κάνει λόγο στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου»… Υποστηρίζοντας ότι ο τίτλος του κυριακάτικου φύλλου που φιλοξένησε τη συνέντευξη του αμερικανού πρέσβη δεν ανταποκρίνεται στο κείμενο που δημοσιεύθηκε.

Με άλλα λόγια συνεχίζεται ο πόλεμος από το εκδοτικό συγκρότημα του Πειραιά στη Μιχαλακοπούλου… και θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι το σημερινό δημοσίευμα είναι στο πλαίσιο της απάντησης που εκκρεμούσε… στην αναφορά του «βηματοδότη» (την Κυριακή από το «ΒΗΜΑ») για προαναγγελία διώξεων και «καπέλα» στις κυκλοφορίες (εδώ).

Βεβαίως για τους προσεκτικούς αναγνώστες των εφημερίδων θα μπορούσε να πει κανείς ότι την «Ελευθερία του Τύπου» πρόλαβε με το χθεσινό του σχόλιο στα «ΝΕΑ» ο Γιάννης Πρετεντέρης (εδώ)! Αφού πρώτος άδειασε το «ΒΗΜΑ»… επιβεβαιώνοντας αυτό που υποστηρίζει αρκετές ημέρες το Enimerosi24 για την εσωτερική κόντρα στον ΔΟΛ (εδώ).

Ως εκ τούτου η Μιχαλακοπούλου θα πρέπει να φροντίσει τώρα, εκτός από τους εξωτερικούς εχθρούς και τους εσωτερικούς… Μιας και οι τελευταίοι είναι πιο επικίνδυνοι!

Comments are closed.