Τρολάρει το σύμπαν ο Παναγιώτης Λάμψιας

Η δεξιά εμμονή και η κουλτούρα του οργανισμού…

«Αν κάποιος ρισκάρει, βάλει τα λεφτά του και μετά θέλει να μετατρέψει τον ΔΟΛ σε κάτι άλλο από αυτό που είναι τότε θα τα έχει πετάξει. θα υπάρχει και η αντίστοιχη απάντηση από τους αναγνώστες και τους ακροατές. Δεν αγοράζεται ό,τι πωλείται. Είναι συγκεκριμένη η κουλτούρα ενός Οργανισμού κι όποιος προσπαθήσει να το αλλάξει, θα το καταστρέψει». Αυτή ήταν η πιο χαρακτηριστική ατάκα του διευθυντή των ΝΕΩΝ Παναγιώτη Λάμψια στη συνέντευξη του στον ΑΘΗΝΑ 9,84.

Αφήνουμε κατά μέρος τις αναφορές του στην ίδια συνέντευξη ότι έχει δεχθεί απειλές αφού ένας διευθυντής εφημερίδας και μάλιστα των ΝΕΩΝ μιλάει μόνο με ονόματα ή έστω φωτογραφίζει σαφώς και δεν κάνει καταγγελίες γενικώς και αορίστως. Έχει ενδιαφέρον όμως η αναφορά του Παναγιώτη Λάμψια για το ότι ο ΔΟΛ έχει συγκεκριμένη κουλτούρα και δεν πρέπει να αλλάζει γιατί θα καταστραφεί.

Τα ΝΕΑ επί πολλές δεκαετίες είχαν πράγματι συγκεκριμένη κουλτούρα και πολιτική τοποθέτηση η οποία τα τελευταία χρόνια άλλαξε βιαίως προς τα δεξιά και το τελευταίο διάστημα μπατάρισε για τα καλά και προς τα ακροδεξιά. Επί των ημερών του προκατόχου του Παναγιώτη Λάμψια, αλλά και του ίδιου στη συνέχεια, τα ΝΕΑ μαζί με το ραδιοφωνικό σταθμό του ΔΟΛ δίνουν το νυν υπερπάντων αγώνα υπέρ των πιο ακραίων νεοφιλελεύθερων θέσεων και υπέρ της νυν προεδρίας και αντιπροεδρίας της ΝΔ. Και το ΒΗΜΑ μέχρι να εμφανισθεί ο εκκαθαριστής στήριζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά κάπως πιο διακριτικά όχι με το φανατισμό των ΝΕΩΝ και σίγουρα φρόντιζε να κρατάει αποστάσεις από το φλερτ με την ακροδεξιά που έχουν εδώ και καιρό ξεκινήσει τα ΝΕΑ.

Τι εννοεί λοιπόν ο Παναγιώτης Λάμψιας ότι όποιος έρθει και προσπαθήσει να αλλάξει την κουλτούρα του ΔΟΛ θα τον καταστρέψει; Τρολάρει τον εαυτό του και τα άλλα στελέχη του ΔΟΛ ότι καταστρέφουν τον Οργανισμό με τη δεξιά εμμονή που τους έχει καταλάβει ή μήπως ότι αυτή είναι κουλτούρα του ΔΟΛ και ο νέος ιδιοκτήτης πρέπει να ακολουθήσει την ίδια πορεία;

Comments are closed.