Για συναλλαγή με τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί ΑΝΤ1 και Χατζηνικολάου

…με άρθρο του στο «ΒΗΜΑ» ο Γιάννης Πρετεντέρης

Για συναλλαγή με την κυβέρνηση κατηγορεί ο Γιάννης Πρετεντέρης μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό και τον κεντρικό του παρουσιαστή στις ειδήσεις!

Ο δημοσιογράφος στο χθεσινό του άρθρο στο «ΒΗΜΑ» μπορεί να μην κατονομάζει το σταθμό και τον παρουσιαστή, αλλά ο τρόπος που το διατυπώνει «φωτογραφίζει» απόλυτα και χωρίς καμία αμφιβολία… τόσο τον ΑΝΤ1 όσο και τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Ο Γιάννης Πρετεντέρης στο άρθρο του με τίτλο «Το “τρίγωνο του ΣΥΡΙΖΑ”», αφού αναπτύσσει τις απόψεις του για την προσπάθεια ελέγχου που κάνει η κυβέρνηση προκειμένου να υποτάξει τα ΜΜΕ…  καταλήγει στο συμπέρασμα ότι εν μέρει το πέτυχε με το MEGA και συμπληρώνει ότι απέδωσε και σε άλλη μία περίπτωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Στα μίντια, ας πούμε, απέδωσε (έως τώρα) με το MEGA. Απέδωσε σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό που πείστηκε να προσλάβει για κεντρικό παρουσιαστή έναν υποστηρικτή της κυβέρνησης. Και γενικά αποδίδει όπου εκλείπουν οι αντιστάσεις και επικρατεί η συναλλαγή» (εδώ).

Είναι φανερό λοιπόν ότι ο δημοσιογράφος αναφέρεται στον ΑΝΤ1 και στη συνεργασία του με τον Νίκο Χατζηνικολάου στις αρχές του έτους. Αφού κανένας άλλος τηλεοπτικός σταθμός δεν έχει αλλάξει κεντρικό παρουσιαστή ειδήσεων, φέτος ή πέρυσι!

Comments are closed.