Ο ΣΚΑΙ ξελασπώνει την κυβέρνηση με το ελληνοτουρκικό Survivor απόψε και αύριο!

 

Απρόσμενο δώρο για να περάσει τα μέτρα από τη Βουλή…

Τελικά ποιος βοηθάει την κυβέρνηση να περάσει τα μέτρα από τη Βουλή, ο Κασιδιάρης με το επεισόδιο που είχε στην αρχή της εβδομάδας με τον Δένδια ή ο ΣΚΑΙ που έχει προγραμματίσει για σήμερα και αύριο – εκτάκτως, ελληνοτουρκική μάχη στο Survivor;

Για τους ελάχιστους που αγνοούν το θέμα, σημειώνεται ότι ο τυφώνας Survivor θα χτυπήσει απόψε και αύριο στον ΣΚΑΙ με δύο νέα έκτακτα επεισόδια αφιερωμένα στην ελληνοτουρκική φιλία… Όπου έλληνες και τούρκοι παίκτες από τα δυο παιχνίδια που γυρίζονται αυτή την περίοδο στον Άγιο Δομίνικο θα αγωνιστούν μεταξύ τους μέχρι τελικής πτώσεως!

Τα μηχανάκια της AGB αναμένεται να σπάσουν! Κι αν στις κανονικές μεταδόσεις το Survivor καθηλώνει καθημερινά 2 με 2,5 εκ. τηλεθεατές, απόψε και αύριο λόγω της ελληνοτουρκικής μάχης υπολογίζεται ότι θα κλειστούν στα σπίτια τους πάνω από 3 εκ έλληνες για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι!

Έτσι η κυβέρνηση θα μπορέσει χωρίς άγχος, με την ησυχία της και κυρίως αθόρυβα, αφού κανείς δεν θα ασχολείται με τη Βουλή, να περάσει το νέο πακέτο μέτρων!

Ευτυχώς για τον ΣΚΑΙ που έχει ξεκάθαρη στάση απέναντι στην κυβέρνηση και δεν κινδυνεύει να κατηγορηθεί από τη ΝΔ ότι τα έκανε πλακάκια με τον ΣΥΡΙΖΑ για να περάσει τα μέτρα!

Comments are closed.