Ο ρόλος των Πρετεντέρη – Παπαχρήστου στη νέα εποχή του ΔΟΛ

 

…και τα δεκάδες αιτήματα των δημοσιογράφων

Σχεδόν βέβαιο θεωρείται ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης θα έχει μία θέση στο νέο ΔΣ που θα ορίσει ο νέος ιδιοκτήτης του ΔΟΛ Βαγγέλης Μαρινάκης, όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταβίβαση του οργανισμού.

Ο δημοσιογράφος όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο ρεπορτάζ (εδώ), είχε σημαντικό ρόλο στην αλλαγή σελίδας στον ΔΟΛ και θεωρείται ένα πρόσωπο με γνώση και εμπειρία… που σε εκτελεστικό επίπεδο είναι χρήσιμη, ώστε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του νέου ΔΣ να οδηγήσουν τον οργανισμό στην επόμενη φάση του και συγκεκριμένα στη μετά – Ψυχάρη εποχή.

Έτσι λοιπόν ο νέος ιδιοκτήτης φέρεται αποφασισμένος να βασιστεί – τουλάχιστον το πρώτο διάστημα, στον Γιάννη Πρετεντέρη για την ομαλή μετάβαση του οργανισμού… χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα τοποθετήσει στο ΔΣ και πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Την ίδια ώρα – αν και δεν αναμένονται σοβαρές αλλαγές στις διευθυντικές θέσεις των δυο εφημερίδων, «ΒΗΜΑ» και «ΝΕΑ»… κομβικός – σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ο ρόλος και του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου που προέρχεται από τον ΔΟΛ και τους τελευταίους μήνες μετακινήθηκε στην «Ελευθερία του Τύπου».

Ο Γιώργος Παπαχρήστος είναι ένα πρόσωπο που ακούει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με αποτέλεσμα οι προτάσεις και οι εισηγήσεις του να έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για το πώς θα διαμορφωθεί η διευθυντική πυραμίδα στη νέα εποχή.

Στοιχείο που το γνωρίζουν, αλλά και του το αναγνωρίζουν οι περισσότεροι, για αυτό και τα τελευταία 24ώρα έχει γίνει αποδέκτης δεκάδων αιτημάτων!

Comments are closed.